Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

European Carnage: Szentpéterváron Dave Mustaine is kidőlt

Csupán egy erősen meghúzott programot játszott a Megadeth a European Carnage turné március 16-ai szentpétervári állomásán, miután Dave Mustaine rosszul lett. Az énekes/gitárosnál vesekő okozta a problémákat, de ezek másnapra elmúltak, a 17-ei finn buli már a normális menetrend szerint zajlott le.

„Két órával a koncert előtt úgy kezdtem érezni magam, mintha sérvem lenne, vagy még inkább, mintha valaki ágyékon vágott volna", írja közleményében Mustaine, akihez ezután orvost hívtak. Akkor derült ki, hogy a baj komoly, amikor a Megadeth főnök vizeletében vért találtak, a szakemberek pedig megállapították, hogy veseköve van.

Dave ezután gyulladáscsökkentő injekciókat és egyéb gyógyszereket kapott, és egy óra elteltével lényegesen jobban érezte magát, de annyira azért nem, hogy a banda teljes programot játsszon. Így aztán a fellépés mindössze öt és fél dalból állt (Trust, A Tout Le Monde, Sweating Bullets, Symphony Of Destruction, Peace Sells / Holy Wars Reprise), de legalább nem kellett lemondani.

Mustaine másnap már szinte teljesen rendben volt, így a 17-ei helsinki koncerten komplett műsort nyomott a Megadeth, az alábbi dalokkal:

01. Trust
02. Wake Up Dead
03. In My Darkest Hour
04. She-Wolf
05. Hangar 18
06. A Tout Le Monde
07. How The Story Ends
08. Poison Was The Cure
09. Head Crusher
10. Tornado Of Souls
11. Sweating Bullets
12. Symphony Of Destruction
13. Peace Sells / Mechanix
14. Holy Wars... The Punishment Due

A European Carnage turné résztvevőin mintha átok ülne. Először a Slayer gitárosa, Jeff Hanneman távolléte lett biztos, miután jobb karját húsevő baktériumok támadták meg, ezután pedig Tom Araya basszusgitáros/énekes rosszulléte miatt kellett lemondani a banda sydney-i koncertjét. Reméljük, Mustaine problémáival most már tényleg befejeződik ez a rossz kör...

A turné budapesti állomása április 8-án lesz a Papp László Sportarénában. A Slayer július közepén a tokaji Hegyalja fesztiválon is fellép.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Testament - Budapest, Zöld Pardon, 2013. június 24.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.