Shock!

december 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Esztétikai szempontból két dolgot kellett meglépnünk, hogy visszatérjünk a megfelelő formához”

Október 22-én, Resurgence címmel jelent meg a Nuclear Blastnél a floridai Massacre visszatérő lemeze. Az anyaghoz most készült egy újabb véres videó.

0807massacre

Visszatért a színre a floridai death metal egyik pionírja, a Massacre. A Resurgence című lemezt Dan Swanö producerkedése mellett rögzítette a banda, akiknek felállását jelenleg Kam Lee énekes, Mike Borders gitáros, Rogga Johansson, Jonny Pettersson és Scott Fairfax gitárosok, illetve Brynjar Helgeton dobos alkotja. Vendégként olyan arcok teszik tiszteletüket a dalokban, mint Marc Grewe, Dave Ingram, Anders Odden és Pete Slate. A csapatnak ez az első lemeze a visszatérő, 2014-es Back From Beyond óta, és az azt megelőző, 1996-os Promise óta itt énekel először Massacre-lemezen Kam Lee.

massacre_c„Esztétikai szempontból két dolgot kellett meglépnünk, hogy visszatérjünk a megfelelő formához – mondja az énekes. – Először is: vissza kellett nyúlnunk az old school death metal gyökereihez, a '80-as évek végének, '90-es évek elejének hangzásához. Zeneileg a lemeznek ezt a retrós stílust kellett hoznia. Másodszor pedig, szövegileg is komolyan merítenünk kellett az összes lovecrafti jellegű történetből és kitalált mítoszból."

A dallista az alábbi:

01. Eldritch Prophecy
02. Ruins Of R'lyeh
03. The Innsmouth Strain
04. Whisperer In Darkness
05. Book Of The Dead
06. Into The Far-Off Void
07. Servants Of Discord
08. Fate Of The Elder Gods
09. Spawn Of The Succubus
10. Return Of The Corpse Grinder

A megjelenés örömére most a Return Of The Corpse Grinder című dalhoz készült videó, erősen korhatáros tartalommal, cenzúrázott és nem cenzúrázott változatban – de még utóbbi is csak kattintás után nézhető meg…

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.