Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Érzelmileg egyáltalán nem kötődtem az Anthrax zenéjéhez”

Hamarosan ismét Magyarországon koncertezik a dán Volbeat, immáron az egykori Anthrax szólógitárossal, Rob Caggianóval a fedélzeten. Rob egy friss interjúban részletesen beszélt arról, miért csatlakozott az Anthraxből való kiválása után Michael Poulsenékhez, noha közvetlenül előtte még azt mondta: kizárólag a producerkedésnek szenteli magát a jövőben.

Caggiano a Noisecreepnek elárulta: teljesen természetesen alakult ki az a munkakapcsolat közte és Michael Poulsen között, amely végül azt eredményezte, hogy belépett a Volbeatbe, holott eredetileg csak producerként dolgozott volna az új lemezen.. „Amikor megérkeztem Koppenhágába, és átnéztük a dalokat, volt, ami készen volt, de néhány még nem teljesen. Michael pedig kérdezgette: mit hallasz itt? Mit tennél ide? Elkezdtünk együttműködni. Természetesen tonnányi ötletem volt, és minden, amit kipróbáltunk, nagyszerűen működött. Jól szórakoztunk: a hangulat és az összhang egyaránt tökéletes volt, én pedig ismét kreatív lehettem, amire már jó ideje nem volt alkalmam. Ahogy készült a lemez, egyre többet gitároztam is a dalokban. Egyik dolog vezetett a másikhoz, és két hét után Michael megkérdezék, nem akarnék-e belépni hozzájuk.” Rob játéka ennek megfelelően természetesen az egész Outlaw Gentlemen & Shady Ladies-en hallható, az album április 8-án jelenik meg.

Ami az Anthraxből történt távozását illeti, a gitáros ezúttal diplomatáskodás helyett egyenes választ adott a miérteket firtató kérdésre. „Úgy éreztem, lefutottam a köreimet ott, hogy őszinte legyek. Már nem volt benne a szívem. Azt hiszem, az a fő ok, hogy az Anthraxben sosem lehettem kreatív, és eljutottunk arra a pontra, amikor rádöbbentem: érzelmileg egyáltalán nem kötődöm a zenéhez.”

A Volbeat a Concerto szervezésében június 18-án ismét Budapesten, a PeCsa Music Hallban játszik. További információk itt és hamarosan nálunk is.

 

Hozzászólások 

 
#2 Sárvári Gábor 2013-03-22 13:02
Az anthrax? Ez egy rossz szappanopera. Én a helyükben megturnéztatnám az among the living-et. Megint. Utána meg megint megturnéztatnám . Meg még vagy ötször!
Idézet
 
 
+4 #1 ddrum 2013-03-21 23:40
Mi ez???
Nickelback...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.