Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Erre a zenekarra mindig is jellemző volt a csináldmagad-filozófia”

Április 21-én jelenik meg az angol modernmetalos/metalcore-os While She Sleeps harmadik nagylemeze. A You Are We címet kapott albumról már két dalt is meg lehet hallgatni.

1122wss

PledgeMusic-kampánnyal, saját The Barn stúdiójában vette fel harmadik albumát az angol While She Sleeps, miután a zenekar szerződést bontott a Sonyval. „Erre a zenekarra mindig is jellemző volt a csináldmagad-filozófia, így az, hogy mindent magunk csináltunk, csak ismét tudatosította ezt mindenkiben”, mondja Loz Taylor énekes.

A zenekar már két dalt is bemutatott a lemezről, a turnétervekről pedig egyelőre annyit tudni, hogy tavasszal Nagy-Britanniában és Írországban koncerteznek.

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Gabe von Buddah 2016-11-22 12:08
Érdekes ez a zenekar. Amikor kijött a This Is the Six album úgy voltam vele, hogy a dalok egy része irgalmatlanul gagyi, elcsépelt, metalcore klisé, viszont a másik fele nagyon előremutató, a groove-os megközelítéssel , amikre egyszerűen nem lehetett nem odafigyelni. Úgy gondoltam, hogy ha ennek a fontosságára ők is rájönnek és még egy jó producert is sikerül leakasztaniuk (aki szintén érzi a helyzet súlyát), akkor a következő album robbanni fog és tényleg fentebb léphetnek egy ligával. Aztán amikor a Brainwashed dalait elkezdték csepegtetni (Trophies of Violence, Four Walls) már szinte készpénznek vettem, hogy sikerül nekik, tűkön ülve vártam a lemezt. De a felállás sajnos maradt ugyanaz az arányokat tekintve...Így az új album előtt már nem remélek olyan sokat, elfogadom, hogy albumonként 4-5 dal az ami nekem szól (nem mintha ez bármiféle hivatkozási alapot jelentene, egyszerűen szubjektív vélemény) és ezekkel jól el is vagyok. Az viszont kétségtelen, hogy a Dürert nagyon durván legyalulták pár hete...élőben még a közepes számok is jobban működtek.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.