Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Erik dalszerzési stílusa, gitárjátéka mindenképpen újat adott az összképhez”

Tavasszal érkezik a Cannibal Corpse új lemeze, a Violence Unimagined. A lemezről most az egyik dal instrumentális, gitáros verziója hallgatható meg Erik Rutantől.

0203cc

Április 16-án érkezik a Cannibal Corpse új nagylemeze, a Violence Unimagined. A csapat legutóbbi albuma 2017-ben jelent meg Red Before Black címmel, és ahhoz képest komoly változás, hogy a magánéleti balhéi miatt inaktivált Pat O’Brien helyét hivatalosan is átvette a fedélzeten Erik Rutan (Hate Eternal, Morbid Angel), aki azonban viszi tovább saját bandáját is.

„A lemez azon az ösvényen halad, amelyen most már jó néhány éve járunk”, mondja Alex Webster basszer. „Szerintem nagyjából mindig hasonló módon állunk a dalszerzéshez: mindannyian a lehető legsúlyosabb, legemlékezetesebb dalokat próbáljuk összerakni. Azt szeretnénk, ha az összes nótának jellegzetes karaktere lenne. A mostani leginkább észrevehető különbség Erik csatlakozása. Három teljes dalt hozott a lemezhez, zenével, szöveggel, és a dalszerzési stílusa, gitárjátéka mindenképpen újat adott az összképhez. Úgy gondolom, remekül összeforrt a stílusa a miénkkel. Emellett jóbarátunk is, szóval személyes szempontból is tökéletesen passzol közénk, de hát tudtuk is, hogy így lesz. Technikailag pedig mindannyian megerőltettük magunkat egy kicsit, talán a leginkább Paul. Dob tekintetében alighanem ez az eddigi legintenzívebb albumunk, és részben ennek is lehet némi köze Erik belépéséhez. A dalai gyakran technikailag komoly kihívást jelentő dobtémákat rejtenek, ami alighanem annak köszönhető, hogy sokéves cannibalcorpse_ctapasztalatokkal rendelkezik gyors death metalban.”

A dallista az alábbi lesz:

01. Murderous Rampage
02. Necrogenic Resurrection
03. Inhumane Harvest
04. Condemnation Contagion
05. Surround, Kill, Devour
06. Ritual Annihilation
07. Follow The Blood
08. Bound And Burned
09. Slowly Sawn
10. Overtorture
11. Cerements Of The Flayed

Az Inhumane Harvest és a Murderous Rampage már ismert, most Erik Rutan előadásában meghallgatható a Condemnation Contagion dal instru verziója is.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.