Shock!

május 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Énekescsere történt Ozzy gitárosánál

Kilépett a görög Firewindből Apollo Papathanasio énekes, ám máris megvan az utódja az amerikai Kelly Sundown Carpenter személyében, aki korábban a Beyond Twilightban, az Adagióban, az Outworldben és a Darkologyban bizonyított.

Noha a több más projektben, így például a Spiritual Beggarsben is érdekelt Papathanasiót az utóbbi években a koncerteken többször is helyettesítenie kellett az Ozzy Osbourne mellett is játszó Gus G. zenekarának, az énekes a 2006-os Allegiance lemeze óta minden Firewind soralbumon szerepelt. Szintén az ő hangja lesz hallható a csapat hamarosan megjelenő koncertlemezén is, aminek anyagát egyébként az utolsó közös bulikon rögzítették. A zenekar a kiadott közlemény szerint szomorú a váltás miatt, de úgy érzik, nem tudtak volna továbblépni Apollóval a feszes turnémenetrend miatt, amit az énekes nem képes vállalni a Firewinddel.

Az utód, Kelly Sundown Carpenter (a képen) a Turisas és a Stolen Babies társaságában lefolytatandó észak-amerikai turnén debütál majd a Firewindben, amely február 2-án indul a floridai Jacksonville-ben.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.