Shock!

március 28.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ends Of Earth: új klip a divideD első albumáról

Novemberben, a HammerWorld mellékleteként jelent meg a divideD első teljes albuma, a Modulus. A zenekar most bemutatta a című szám videóját.

1026divided

„Hadd meséljünk el egy történetet egy olyan helyről, ahol minden sztereotípia testet ölt, mindenki mohó, vággyal teli, kapzsi, féltékeny és parázna! Mintha sosem perzselték volna fel Szodomát, vagy a még sikoltó parázson találkozna néhány ártatlan, vacsorára váró ember, akikben újra megelevenedik mindez. A sötét, szürreális atmoszérához háttérzenének fogadjátok megértéssel az egyik leginkább közönségkedvenc dalunkat, és ezzel hadd üdvözöljünk benneteket ebben a poros kis étteremben, valahol a világ végén. Az óvatosan felkavaró, groteszk képsorokért előre is elnézést kérünk, a párhuzamosan futó sztoriszálak végén a csattanóval a videó pedig egy lapra kerül a dal szövegével, ami az ember önmaga folyamatos újradeifiniálásával foglalkozik”, jellemzi legújabb videóját a divideD.

A novemberi HammerWorld mellékleteként megjelent Modulus lemez bemutatója január 12-én lesz a Dürer Kertben, az idén tizenötödjére alkalommal megrendezett Stagediving Fesztiválon. „A nagyteremben 20:00-kor kezdünk, és a teljes albumot eljátsszuk. Előttünk a Pennhurst pörgeti fel a hangulatot, utánunk a Watch My Dying, a Cadaveres és az Omega Diatribe játszik. A fesztivál teljes programbontása a Facebook-eseménynél megtekinthető”, mondja a csapat.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Stuck Mojo - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 2.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.