Shock!

április 03.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

En Route To Mayhem: új dal az Apocalyptica januári Cell-0 albumáról

Január 10-én új albummal jelentkezik az Apocalyptica, és a Cell-0 című anyagról most újabb számot lehet meghallgatni. A csapat hamarosan ismét Magyarországon koncertezik a Sabaton vendégeként.

1004apo

apocalyptica_cTizenhét év óta első, minden ízében instrumentális nagylemezével jelentkezik 2020 elején az Apocalyptica. A finn csellómetalosok Andrew Scheps Scheps hangmérnök (Red Hot Chili Peppers, Lana Del Rey, Metallica, Black Sabbath) segítségével rögzítették a Cell-0 című albumot. „Az új daloknak számos rétege van, nagyon összetettek, és nem mindig egyszerű kiemelni, miről szólnak", mondja Eicca Toppinen. „De szerintem éppen ebben rejlik az instrumentális zene szépsége: a hallgató mindig szabadon, nagyon különböző módokon érezheti át az élményt. Többek között éppen emiatt sem szeretnénk külön magyarázatot fűzni a dalokhoz a megjelenés előtt."

Az Ashes Of The Modern World és a Rise című dalok már ismertek, most az En Route To Mayhem is meghallgatható a lemezről. Az Apocalyptica jövőre a Sabaton és az Amaranthe társaságában turnézik Európában, és a körútnak magyar állomása is lesz január 22-én, a Papp László Sportarénában. Az állójegyek 12.900 forintba, az ülőjegyek 14.900 forintba kerülnek, részletek itt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.

 

Wendigo - Budapest, Kultiplex, 2006. október 14.