Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elvesztettem a hitem, megragadtam a földi valóságban”

Kristoffer Gildenlöw közreműködésével mutatta be legújabb dalát az Ann My Guard. A Martyrium központi témája a hit és hitetlenség.

1025amg

Kristoffer Gildenlöw (ex-Pain Of Salvation, Kayak, For All We Know, Neal Morse) egyedi hangjával tette teljessé és még sötétebbé új dalát, a Martyriumot az Ann My Guard. „A zeneszerzés számomra nagyon személyes és hatékony eszköz arra, hogy felemelkedjek egy magasabb energiaszintre, ám az idei évben megtörtént velem életemben először az, ami még soha: elvesztettem a hitem, megragadtam a földi valóságban, ahol halál, háború, pusztítás, érdektelenség és totális lelki-fizikai kiégés dúl – mondja Baumann Eszter Anna. – Ez a masszív energia beszippantott és nem engedett ki mindaddig, amíg meg nem született a Martyrium szövege. Miután megjelent a Lilith nevű magyar dalunk, szerettünk volna a következő számnál is valami egyedi dolgot véghez vinni, így sikerült Kristoffer Gildenlöw-t megkérni arra, hogy énekeljen velem a dalban. Az ő munkásságában is rengeteg hittel és hitetlenséggel foglalkozó kérdéskört találni, így nem volt kérdés számomra, hogy ő a tökéletes hang és személyiség ehhez a megtisztelő együttműködéshez.”

A dalt a zenekar gitárosa, Bárkányi Benjámin (Hundred Recording) dolgozta ki és véglegesítette Vári Gábor (Miracle Sound) segítségével. A dobokon továbbra is Tobola Norbit hallhatjuk.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.