Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eltemették Jani Lane-t, a halál oka még mindig kérdéses

Augusztus 20-án eltemették a kilenc nappal korábban elhunyt egykori Warrant frontembert, Jani Lane-t. Az énekestől több mint száz családtagja és barátja vett végső búcsút az ohiói Doylestownban.

„Apám Jani valaha élt legnagyobb rajongója volt", fogalmazott a John Kennedy Oswaldként született énekes egyik nővére, Marcine. „Kapcsolatban állt a metal magazinokkal, az újságírókkal, járt a koncertjeire. A szüleim mindig el tudták különíteni egymástól Janit és Johnt. Soha nem szégyenkeztek miatta." Jani másik nővére, Michelle elmondta: nyolc-kilenc hónapja nem beszélt testvérével, ám még így is ő volt az utolsó, aki a családból élve találkozott Lane-nel. Mint fogalmazott, tudta, hogy a frontember életstílusának egyszer súlyos következményei lesznek. „Aki ebben az iparágban dolgozik és ezt az életmódot választja, mindig vállalja ennek kockázatát. Végső soron mindent az dönt el, kikkel veszed körül magadat, ez a legfontosabb. A hősökre mindig emlékeznek, a legendák pedig sosem halnak meg, és ez tényleg így van. Jani mindig élvezte a sztárságot, a frontemberséget, és élvezné ezt is."

Augusztus 24-én, a Los Angeles-i Key Clubban az L.A. Guns, a Great White és a Quiet Riot emlékkoncertet ad Jani Lane emlékére. Az egy kaliforniai motelben holtan talált énekes tragédiájának pontos okát még mindig nem hozták nyilvánosságra, a rendőrség szerint további hetekbe telhet, mire minden kétséget kizáróan eldől, mibe halt bele a 47 éves Lane. Holtteste mellett egy üveg vodkát és számos gyógyszert találtak.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.