Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elsősorban arra koncentráltam, hogy új zenéket írjak, illetve demókat és gitártémákat rögzítsek a Guns számára”

0204gnrNagyban dolgozik a Guns N’ Roses új dalain Slash. A zenekar az eredeti tervek szerint az év javarészét turnén töltötte volna.

Idén késő tavasszal tervezte folytatni minden idők harmadik legsikeresebb turnéját, az eddig közel 5,4 millió néző által megtekintett Not In This Lifetime-ot a Guns N’ Roses, de a körutat természetesen lemondták az idei évre nézve. A zenekar gitárosa szerint a tagok azért igyekeztek kihasználni a kieső hónapokat. „Többnyire otthon voltam, de a házistúdiómban sok zenét írtam és felvételeket is készítettem”, mondta a Sweetwaternek adott interjújában Slash. „Jammeltem Duff-fal és Axllel is, szóval így azért sikerült haladnunk. De ezen kívül nem csináltam túl sok mindent, szóval nem készítettem közös felvételeket mindenféle érdekes előadókkal, vagy ilyesmi… Most elsősorban arra koncentráltam, hogy új zenéket írjak, illetve demókat és gitártémákat rögzítsek a Guns számára.”

A nagy turnézó Slash természetesen nem éli meg túl jól a bezártságot. „Frusztráló ez az egész helyzet, hiszen jelenleg is úton kellene lennünk, de a márciustól szeptemberig tartó teljes Guns-turnét elhalasztottuk jövőre, de hát még abban sem lehetünk teljesen biztosak, mi következik majd 2021-ben. Szóval csalódottak voltunk. De volt egy nagyon beteg macskám, és sokat jelentett, hogy vele lehettem itthon a betegsége alatt. Néhány napja el kellett altatni, és szörnyű lett volna, ha én úton vagyok, és Meegannek kell gondját viselnie végig. Szóval még ebben a jelenlegi helyzetben is volt valami jó. És persze jó a gyerekekkel lenni is. Vannak azért apró örömök. Próbálok nem panaszkodni, inkább kihasználom a mostani állapotokat. De azért elég frusztráló hónapokig otthon ülni, és a házimunkán kívül semmit sem csinálni…”

Ha minden a tervek szerint halad, a Guns novembertől Latin-Amerikában koncertezik majd.

 

Hozzászólások 

 
#2 5h5getbd 2020-07-10 15:17
Szeretjük az ilyen nyilatkozatokat . Sok minden kiderült a rajongók számára.
Idézet
 
 
#1 rockart 2020-07-04 10:21
szerintem meg már megvan az egész új album, csak altatnak szokásukhoz híven. tipikus guns hír csöpögtetés. csak most nem egy "feleségtől", hanem egy fő zenekari tagtól. nem hülyék vezetik fel az új album érkezését.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.