Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Elsőosztályú Rage-metalt kapnak majd a rajongóink”

Úgy tűnik, eléggé lendületbe jött a Rage új felállása, ugyanis alig több mint egy évvel a The Devil Strikes Again után, nyáron máris érkezik a Seasons Of The Black című új album. Peavy Wagnerék jövő januárban Budapesten is fellépnek a Firewind társaságában.

0510rage

rage_cSeasons Of The Black címmel jelenik meg július 28-án, a Nuclear Blast gondozásában a német Rage új nagylemeze. Az album már a huszonharmadik anyag lesz a sorban Peavy Wagner bandájától, és a második a jelenlegi felállásban, amelyben Marcos Rodriguez gitáros és Vassilios „Lucky" Maniatopoulos dobos állnak a basszer/énekes oldalán. „Elsőosztályú Rage-metalt kapnak majd a rajongóink", mondja az anyagról Peavy. „Tizenegy új dalba sűrítettük bele a zenekar tipikus védjegyeit, és ragaszkodtunk ahhoz a stílushoz, amit az előző albumon alakítottunk ki magunknak. Ez azt jelenti, hogy a dalok kemények és nagyon fogósak: egyszerre szólnak thrashesen, agresszíven és epikusan."

Az albumra tizenegy új dal kerül majd fel, a borítót Karim König készítette. A produceri feladatokat maga a trió látta el, a keverést és a maszterelést azonban Dan Swanö végezte. A Seasons Of The Black összességében totális csapatmunkában készült. „Mára még jobban összecsiszolódtunk, és úgy sorjáznak folyamatosan a friss ötletek, mintha korábban még semmit sem csináltunk volna. Még az is előfordult, hogy mindössze két óra alatt a semmiből összeraktunk egy teljes új dalt. Még a produkciós oldalon is meg tudtunk előzni bizonyos nehézségeket, amelyek legutóbb a tapasztalat hiányából fakadtak. Most tényleg minden tökéletesen működött. Marcos és Lucky tökéletesen tisztában vannak a Rage klasszikus, stílusteremtő szellemiségével, és mára emberileg is nagyon jól ismerjük egymást. Mindez ahhoz is hozzájárult, hogy zenekari szinten is fejlődni, terjeszkedni tudtunk."

2018. január 15-én a Rage a Gus G. vezette Firewind társaságában az A38 Hajón koncertezik. További részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#1 Tulus 2017-05-10 19:17
Egy cseppet gyors a tempó.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.