Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Először lép fel Magyarországon a Red Hot Chili Peppers legklasszikusabb felállása

Június 15-én Budapesten koncertezik a Red Hot Chili Peppers. A csapat első ízben lép fel hazánkban legnépszerűbb felállásában.

1216rhcp

A Red Hot Chili Peppers világkörüli turnéra indul olyan előadók társaságában, mint A$AP Rocky, The Strokes, Beck, Anderson.Paak & The Free Nationals, HAIM, St. Vincent, valamint Thundercat és King Princess. A 32 városból álló világkörüli stadionturné június 4-én, szombaton kezdődik a sevillai Estadio La Cartuja-ban, Spanyolországban. A koncertkörút többek között Londonban, Párizsban, Dublinban, Los Angelesben, Chicagóban, New Yorkban is megáll, mielőtt az arlingtoni Globe Life Fieldben, Texasban véget ér szeptember 18-án. A 2022-es turnén John Frusciante gitáros visszatér a bandába, valamint ez lesz a zenekar első stadionturnéja az Államokban. A Red Hot Chili Peppers karrierje legnagyobb slágereiből és a készülő új album dalaiból állítja össze a programot.

A körútnak június 15-én magyar állomása is lesz. Jegyek 2021. október 15-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A hivatalos rajongói klub, valamint a regisztrált Live Nation tagok számára az exkluzív elővásárlási lehetőség október 13-án 10 órától lesz elérhető.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.