Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Élő DVD-t ad ki Slash és Myles Kennedy

Már nagyban melózik új szólóalbumán Slash, aki twitteres közlése szerint épp most kezdett bele a pre-produkciós munkálatok első körébe. A Guns N’ Roses és a Velvet Revolver gitárhőse szerint a lemez igazán rockosnak ígérkezik. Még ennél is jobb hír, hogy októberben egy teljes DVD is megjelenik Slashtől, rajta a szülővárosában adott koncerttel.

Slash tavaly adta ki karrierje első hagyományos szólóalbumát, melyen két dalban (Back From Cali, Starlight) is az Alter Bridge torok Myles Kennedy énekelt, aki aztán turnéra is indult a Guns N' Roses egykori és a Velvet Revolver jelenlegi gitárosával (bár ki tudja, van-e értelme még az utóbbi titulusnak). Mivel a páros minden szempontból remekül megérti egymást, tavaly ősszel eldőlt, hogy a gitáros az egész következő anyagot Kennedyvel énekelteti majd fel. Előzetesen Slash a Black Eyed Peas énekesnőjével, a szólólemezen szintén vendégszereplő Fergie-vel is teljes albumot tervezett, de ez a projekt jegelődött, miután Kennedyben a gitáros megtalálta az ideális partnert. Slash nemrég azt mondta, az új lemez már akár jövő tavasszal a boltokba kerülhet, hiszen a turnék során is folyamatosan írják és rögzítik a friss dalokat, dalkezdeményeket egy mobil stúdióberendezés segítségével.

Slash tavalyi albuma a világ minden tájékán nagy sikert aratott, habár vegyes jellege miatt megosztotta a rajongókat. A gitároshoz kapcsolódó hír, hogy július 24-én szülővárosában, az angliai Stoke-On-Trentben adott koncertjét teljes egészében rögzítették egy DVD-re, amely a tervek szerint októberben jelenhet meg. A koncertre mindössze két óra alatt elfogyott mind az 1500 belépő, Slash és zenekara pedig az alábbi dalokat vezette elő a bulin:

01. Been There Lately
02. Nightrain
03. Ghost
04. Mean Bone
05. Back From Cali
06. Rocket Queen
07. Civil War
08. Nothing To Say
09. Promise
10. Starlight
11. Doctor Alibi
12. Speed Parade
13. Watch This
14. Beggars & Hangers-On
15. Patience
16. Sweet Child O' Mine
17. Slither
18. By The Sword
19. Mr. Brownstone
20. Paradise City

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.