Shock!

május 04.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad Doug Aldrich triójának budapesti koncertje: a Steamroller csalódott

Rossz hírünk van azok számára, akik meg akarták nézni október 2-án az A38 Hajón Doug Aldrich, Michael Devin és Joe Travers Steamroller névre hallgató trióját: a szervező Livesound az érdeklődés hiánya miatt kénytelen volt lemondani a bulit. A zenekar csalódott.

„A zenekarral egyetértésben az érdeklődés hiánya miatt lemondtuk az október 2-ra tervezett Steamroller (Doug Aldrich / Michael Devin / Joe Travers) koncertet", áll a szervező közleményében. Az ok az érdeklődés totális hiánya: a fellépésre nem fogytak jól az elővételes jegyek, ezért született e szomorú döntés.

„Sajnáljuk, hogy törölni kellett a budapesti koncertet. Nem jó ez senkinek, se nekünk, se a szervezőnek, se a klubnak", áll a trió nyilatkozatában. „Remek közönség előtt játszunk a környező országokban mindenütt. A legjobb formánkat adjuk, és mindenki boldog. Nem igazán értjük, miért ez az érdektelenség a magyarok részéről, talán ők másfajta zenéket kedvelnek. Kár, hogy nem találkozhattunk."

 

Hozzászólások 

 
+3 #2 kamikaze 2012-10-01 11:50
Egy dolog a jegyár - ami nem volt olcsó egy feldolgozás programért. De emellett több ok is közrejátszhatot t az érdektelenségbe n. Pl. hétköznap lett volna a buli, ami a vidékről érkezőknek macerás. Koncert túlkínálat van szinte minden stílusban, és persze nem az eredetileg meghirdetett felállásban jöttek volna. Mert azért 3 Whitesnake zenész több embert érdekelt volna, szóval hiányzott ide Tichy, bárki bármit mond. Egy vele játszó csapatra talán összejött volna egy-kétszáz néző.
Idézet
 
 
+7 #1 Tom 2012-10-01 08:38
szerintem egy kicsit drága volt ez a koncert ahhoz, hogy feldolgozásokat hallgasson az ember, még ha ilyen fasza arcok is nyomják őket.
Engem csak ez akadályozott meg a jegyvásárlásban . Bár lehet a jegyárban benne volt az is, hogy eleve nem vártak sok embert. De tény, hogy szomorú, azért remélem nem vonnak le messzemenő következtetések et az országunkról.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.