Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elmarad a júniusi budapesti P.O.D. koncert

A szervező Livesound sajnálattal közli, hogy a Budapestre június 8-ára meghirdetett P.O.D. koncert külső okok miatt elmarad. A csapat őszre tervezi az európai fellépések pótlását. Az A38-as buli a kaliforniai keresztény hip hop/nu metalosok első magyarországi jelenése lett volna.

„Ma az együttes menedzsmentje jelezte felénk, hogy az európai turnéval megbízott holland ügynökség nem teljesítette a közöttük lévő szerződésben rögzített feltételeket. Tudomásunk szerint csődöt jelentett be, és nem fizette ki a P.O.D.-nak járó fellépti díjat. Azonnali hatállyal felbontották velük a szerződést, és őszre tervezik az európai turnét", áll a Livesound közleményében.

Mivel a hazai szervező a holland irodával állt üzleti kapcsolatban, megteszik velük szemben a szükséges jogi lépéseket. A már megvásárolt jegyek a koncert dátumát követő harminc napon belül válthatóak vissza a vásárlás helyszínen.

A P.O.D. a tervek szerint ősszel pótolja az elmaradó európai koncerteket. Arról egyelőre nincs információnk, hogy várható-e újabb magyarországi dátum.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.