Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Ellopja az álmaidat a The Sword

0604swordThe Dreamthieves címmel már negyedik dalát tette közzé a High Country című, augusztus 21-én megjelenő új albumról az austini The Sword. A Metallica egyik kedvenc zenekara szeptember legelején, Bécsben élőben is megnézhető.

Tizenöt új dalt rejt majd a texasi The Sword friss nagylemeze, amelyet a Razor & Tie kiadó gondoz, producere Adrian Quesada, hangmérnöke pedig J. Robbins volt. A felvételi munkálatok otthon, Austinban folytak. „Amikor elkezdtük ezt az egészet, az emberek különleges csapatként tekintettek ránk, hiszen akkoriban a teljes metalszínteret ezek a macsós, pankrátorfazonú, üvöltős zenekarok dominálták”, mondta Kyle Shutt gitáros nemrég az album kapcsán. „Az efféle csapatok mára szinte kihaltak, minden sokkal rock’n’rollosabb. És ahogy észreveszem, a heavy metal-újságírás is sokkal pozitívabb az elmúlt tíz évben, mint korábban, amikor nagyon negatív volt. Maguk a zenehallgatók is sokkal elfogadóbbak. A zenei színtér egyszerűen szörnyű volt egy időben, a kiadók iszonyatosan szar zenekarokat toltak le az emberek torkán, de mára a közönség túllépett az efféle szarságokon, és sokkal nyitottabbak mindenre. Így tudnak befutni olyan nagyszerű csapatok, mint a Graveyard vagy a Bombus.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

0716swordc01. Unicorn Farm
02. Empty Temples
03. High Country
04. Tears Like Diamonds
05. Mist And Shadow
06. Agartha
07. Seriously Mysterious
08. Suffer No Fools
09. Early Snow
10. The Dreamthieves
11. Buzzards
12. Silver Petals
13. Ghost Eye
14. Turned To Dust
15. The Bees Of Spring

A The Sword szeptember 2-án Bécsben, az Arenában játszik, addig is a High Country címadó dalát lehet meghallgatni tőlük először a lemezről. A zenekar legutóbbi albuma, az Apocryphon 2012 őszén jelent meg, és a Billboard-lista 17. helyén kezdett.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#4 Forczek Ádám 2015-08-11 10:07
Nagy rajongója vagyok a The Sword-nak. Top 10-es banda nálam. Ennek ellenére már tendenciaszerű, hogy minden albumukkal adnak egy kokit a fejemre. Most itt ez a High Country, ami nemsokára kint lesz... Berakom a címadót és bosszankodok: "Hol van az Age Of Winters mocskos, nehézsúlyú döngölése? Hol van a 80-as évek barbár sárkányölő nyers heavymetaját legszebben ápoló Gods of the Earth feszessége? Hol van a Warp Riders hatalmas slágernótákba ágyazott űroperája? Hol van az Apocryphon mesteri riff/groove orgiája? Aztán lemegy ez az új nóta, a The Dreamthieves és én megint elindítom a play gombot... aztán megint... és megint... Aztán a többit szintén. Mindig meglepnek de sosem okoznak csalódást. Én úgy érzem, hogy egy zseniális old-school rock lemez közeleg.
Idézet
 
 
#3 grandmagus 2015-08-10 10:52
Nagyon punnyadnak .
Idézet
 
 
#2 the rven 2015-08-10 10:15
Biztos,hogy ez a banda jegyzi a Warp Riders-t is??
Idézet
 
 
+2 #1 Béla 2015-08-09 22:46
Hát nem tudom. Hallgatom az Apocryphont...ez biztos, hogy ugyanaz a Sword?Mert a fenti számok olyan tinglitangli rockzenének tűnnek ahhoz képest.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Slayer - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Muse - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 15.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.