Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészültek az új dalokkal „az öreg floridai tahók”

0803obituaryElkészültek a dalok a floridai Obituary új nagylemezére. A zenekar – a rajongók áldozatkészségének köszönhetően – teljesen függetlenül dolgozhat az albumon, amely valamikor 2014 első felében jelenik majd meg.

„Rászánjuk az időt erre a lemezre: lenyessük a felesleges zsírt, és igyekszünk olyan faszára faragni ezeket a srácokat, amennyire csak lehetséges”, áll a banda közleményében. „Nem is lehetnénk ennél izgatottabbak, ahogy alakulnak, és mennyire készen állnak arra, hogy felvegyük őket! Büszkék lesztek ránk, amikor meghalljátok a dalokat. Az öreg floridai tahók hirtelen előálltak a megoldással, és egy igazán beteg lemezt készítettek! Gyors, lassú és középtempós groove-ok, zsigerroncsolóan és olyan súlyosan, amennyire csak lehet! Alig várjuk, hogy ti is halljátok!”

A világ egyik legismertebb death metal csapata utoljára 2009-ben jelentetett meg nagylemezt Darkest Day címmel, azóta a koncertezés mellett elsősorban azzal foglalkoztak, hogy teljes egészében felújítsák saját stúdiójukat, és beszerezzenek minden felszerelést ahhoz, hogy csakis saját maguk készítsék el a folytatást. A banda a Kickstarteren keresztül finanszíroztatta meg a munkálatokat a rajongókkal: eredetileg 10 ezer dollárt, azaz nagyjából 2,3 millió forintot lőttek be a kampány végcéljaként, ami mindössze másfél nap alatt összejött.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

After All - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.