Shock!

április 17.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült az új lemez felvételeivel a Deep Purple

0312dpBefejezte új albumának munkálatait a Deep Purple. A lemez valamikor még idén kijön, és ősszel Ian Gillan énekest egy speciális szólókoncerten is meg lehet nézni Budapesten.

„Tudomásom szerint mostanra minden felvétel elkészült”, mondta a TASZSZ-nak Don Airey billentyűs. „Most már Bob Ezrin kezébe helyeztük a dolgokat, a keverést ő végzi majd. Megjelenési dátumot nekem egyelőre még nem mondok, szóval erről nem tudok semmit. Mondanám, ha tudnám, de nem tudom…”

A 2013-as Now What?! utódja vélhetően valamikor az év második felében jön ki. Az viszont máris biztos, hogy Ian Gillan énekest november 7-én meg lehet nézni élőben Budapesten. A frontember elsősorban Deep Purple-dalokat játszik majd az Arénában rendezendő bulin, ám speciális, szimfonikus aláfestéssel: az énekes hagyományos rockcsapatát egy ötvenfős nagyzenekar kíséri majd. A bulin ráadásul a Papa Le Gál lesz az előzenekar, amely csapat afrobeatet, latin zenéket, dubot, reggae-t és funkot ötvöz, és itt énekel Ian lánya, Grace Gillan is. Bővebb információk hamarosan, további részletek itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

30 Seconds To Mars - Budapest, Sziget fesztivál, 2010. augusztus 13.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Wackor - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.