Shock!

május 02.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elkészült a Sleeping Dogs videója Zakk Wylde új akusztikus lemezéhez

0226zakkÁprilis 8-án jelenik meg az eOne-nál Zakk Wylde második hagyományos értelemben vett szólólemeze, az akusztikus Book Of Shadows II. Az albumhoz most elkészült a Sleeping Dogs című dal videója.

Eleinte volt némi kavarodás azt illetően, hogy a gitáros saját neve alatt, vagy esetleg Black Label Societyként jelenik-e meg az 1996-os Book Of Shadows folytatása, de végül az első verzió mellett döntött Zakk Wylde, és ez valószínűleg így is van jól. Az első Book Of Shadows a Pride & Glory albumát követően Zakk második önálló munkája volt az Ozzy Osbourne-nal készített lemezek után. Zakk otthon, a The Black Vatican házistúdióban rögzítette az új akusztikus anyagot, amelyben – az eddigi nyilatkozatok alapján – zenésztársai is közreműködtek kisebb-nagyobb mértékben, de ez majd később derül ki pontosan. „Végül negyven dal alapjait raktuk össze, szóval most már csak szövegeket kell írni, és véglegesre kidolgozni a nótákat”, mondta a Phoenix New Timesnak még tavaly. „Magával ragadó stílus ez a Black Label számára: akusztikus, zongorás, de azért elektromos gitár is akad benne.”

Az albumra az alábbi dalok kerülnek fel:

zakkwylde_c01. Autumn Changes
02. Tears Of December
03. Lay Me Down
04. Lost Prayer
05. Darkest Hour
06. The Levee
07. Eyes Of Burden
08. Forgotten Memory
09. Yesterday's Tears
10. Harbors Of Pity
11. Sorrowed Regret
12. Useless Apologies
13. Sleeping Dogs
14. The King

A Sleeping Dogs dal máris meghallgatható, Zakk pedig április 5-étől egy huszonhat állomásos turnén vesz részt Észak-Amerikában, amely Generation Axe néven fut, és rajta kívül Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt és Tosin Abasi játszik majd rajta. A Black Label Scoiety tavalyi székesfehérvári fellépéséről itt olvashatsz.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+5 #1 NOLA 2016-03-30 14:12
Amennyire bírtam régen Zakk bátyót és a BLS-t (Mafia albumig), annyira eltávolodtam Toluk.
Valahogy egyáltalán nem fognak meg az új lemezek, foleg azért mert mindegyik fele ehhez hasonló dalocskákkal van tele. Nekem nincs bajom a "másnapos zenékkel", de arra pont ott volt (és elég volt) a Hangover Music.
Most komolyan..., lassan tobb az akusztikus pruntyogés az albumain, mint a tényleg odabaszós (nem újrahasznosítot t) gitár riff.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Alter Bridge - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Wackor - Budapest, A38, 2004. szeptember 29.