Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Eljött az idő, hogy bemutassuk a produkció valódi arcát”

From The Sky néven új formációt hozott létre a Miseriumból ismert énekes/multihangszeres/dalszerző Tari Szabolcs. A szimfonikus extrém metálként jegyzett projekt őszre várható debütáló albumáról máris meghallgatható egy újabb dal.

0118fts

Új zenekarral tér vissza a színre Tari Szabolcs, a Miserium frontembere. A From The Sky felállásában Szabolcs mellett Süle Tamás gitáros/basszert (Slowmesh), Iványi Álmos gitáros/basszert (ex-Miserium), Haraszti Dávid dobost (ex-Tűzmadár) és Suha Tamás hegedűst (Symphoniacs, Leander Kills live) találjuk. A keverés/mastering a szolnoki Denevér Stúdióban folyt Cserfalvi „Töfi" Zoltán és Boros Béla vezényletével, és most a harmadik előzetes dal is meghallgatható az őszre várható debütálásról, amelynek REX lesz a címe.

„A lírai hangvételű Libra és a groove metalos Finisterra után eljött az idő, hogy bemutassuk a produkció valódi arcát – mondja Szabolcs. – Az egész albumot átlengő extrémmetál-hatások és a szimfonikus zenekar által keltett teatralitás a valódi eszenciája a From The Sky-nak. A Libera Me volt az első metáldal, amit erre a lemezre szántam, ez pedig kijelölte azt a zenei irányt, ami végül meghatározta az album egészét. Az első magyar nyelvű szövegem is ehhez a dalhoz köthető, ezen fellelkesülve további nyolc született még, viszont az, amelyik miatt magát a projektet létrehoztam, angolul íródott. A Libera Me zeneileg a Dimmu Borgir, a Cradle Of Filth és a Fleshgod fromthesky_cApocalypse-féle világgal áll leginkább rokonságban, de a Rhapsody zenekar The Frozen Tears Of Angels lemezének hatásait is fel lehet fedezni itt-ott rajta, ahogy A Gyűrűk Ura filmzenéit is.”

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Libera Me
02. Pactum Diabolicum
03. Lacrimosa (Tears Fall Down)
04. Sanguis
05. Finisterra
06. Vulcanus
07. Libra
08. Hereditas
09. Nexus
10. Arbor Vitae

További információk, így pontos megjelenési dátum remélhetőleg hamarosan.

 

Hozzászólások 

 
#1 Igazmondó 2021-05-21 11:28
Válasz a Leander Killsre?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.