Shock!

október 26.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eliminate: új zenekar egykori Dark Angel, Forbidden és Hirax tagokkal

Ha már kimaradt a hányattatott sorsú jövő évi Dark Angel újjáalakulásból, inkább egy új bandát hozott össze Don Doty, a kultikus dél-kaliforniai thrash formáció eredeti énekese. Az Eliminate soraiban rajta kívül egy-egy korábbi Forbidden és Hirax muzsikus is helyet kapott.

1030eliminate

Sasha Hornnal, a Forbidden utolsó korszakának dobosával, Scott Owennel, a Hirax egykori gitárosával, Henry Elizondo gitárossal (Devastation) és John Signorelli basszerrel (Subversion) alakított új zenekar Don Doty, a Dark Angel eredeti frontembere. A zenekar neve Eliminate, és jövő évtől kőkeményen beleveti magát a koncertezésbe. Noha a stílusról egyelőre külön még nem nyilatkoztak, ilyen nevekkel nyilván csakis thrasht lehet játszani...

Doty ugyan úgy tudta, részt vesz a Dark Angel jövő évi újjáalakulásában, de ez – jelentős részben bizonyos túl korán adott nyilatkozatai következtében – végül nem jött össze számára, a csapat későbbi utódjával, Ron Rineharttal lesz látható a 2014-es fesztiválokon. A banda nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy az eredeti elképzelések szerint bizonyos formában Doty is részt vehetett volna az újjáalakulásban, ám ez végül mégsem valósulhatott meg. A 48 éves énekes hangja az 1984-es We Have Arrived debüt és az 1986-os thrash alapmű, a Darkness Descends dalaiban hallható, azóta gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem csinált a zenei színtéren.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Psychotic Waltz - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.