Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Eliminate: új zenekar egykori Dark Angel, Forbidden és Hirax tagokkal

Ha már kimaradt a hányattatott sorsú jövő évi Dark Angel újjáalakulásból, inkább egy új bandát hozott össze Don Doty, a kultikus dél-kaliforniai thrash formáció eredeti énekese. Az Eliminate soraiban rajta kívül egy-egy korábbi Forbidden és Hirax muzsikus is helyet kapott.

1030eliminate

Sasha Hornnal, a Forbidden utolsó korszakának dobosával, Scott Owennel, a Hirax egykori gitárosával, Henry Elizondo gitárossal (Devastation) és John Signorelli basszerrel (Subversion) alakított új zenekar Don Doty, a Dark Angel eredeti frontembere. A zenekar neve Eliminate, és jövő évtől kőkeményen beleveti magát a koncertezésbe. Noha a stílusról egyelőre külön még nem nyilatkoztak, ilyen nevekkel nyilván csakis thrasht lehet játszani...

Doty ugyan úgy tudta, részt vesz a Dark Angel jövő évi újjáalakulásában, de ez – jelentős részben bizonyos túl korán adott nyilatkozatai következtében – végül nem jött össze számára, a csapat későbbi utódjával, Ron Rineharttal lesz látható a 2014-es fesztiválokon. A banda nyilatkozataiból arra lehet következtetni, hogy az eredeti elképzelések szerint bizonyos formában Doty is részt vehetett volna az újjáalakulásban, ám ez végül mégsem valósulhatott meg. A 48 éves énekes hangja az 1984-es We Have Arrived debüt és az 1986-os thrash alapmű, a Darkness Descends dalaiban hallható, azóta gyakorlatilag semmi érdemlegeset nem csinált a zenei színtéren.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.