Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhunyt Jason Rainey

53 éves korában meghalt Jason Rainey. A Sacred Reich alapító gitárosát szívinfarktus vitte el, az utóbbi években súlyos egészségügyi problémákkal küzdött, ezért kényszerült távozni a csapatból is.

0317rainey

Március 16-án, hétfőn szívinfarktus következtében elhunyt Jason Rainey, a Sacred Reich egykori gitárosa, az arizonai thrashcsapat egyik alapítója. Jason az elmúlt években komoly egészségügyi problémákkal küzdött, bár ezek pontos természete nem ismeretes – mindenesetre ezek miatt kényszerült kilépni a bandából tavaly év elején, pont, mielőtt a Sacred Reich ráfordult volna a visszatérő lemez, az Awakening munkálataira. Utóbbit leszámítva a banda minden albumán gitározott.

Rainey mindössze hat hónapja gitározott, amikor Phil Rind énekes/basszerrel megalapította a Sacred Reich-ot. „Rendületlen elkötelezettségével és akaratával ő vezetett minket a zenekar korai évei alatt. Fáradhatatlanul dolgozott, a Sacred Reich volt az élete. Jason, béke veled. Szeretünk", írták volt zenésztársai.

 

Hozzászólások 

 
#3 Richter László 2020-03-18 17:48
Szomorúan olvastam a hírt. Nyugodjon békében. Mindig is szimpatikus gitáros volt. Holnap a Sacred Reich életműre fókuszálok...
Idézet
 
 
#2 DéeL 2020-03-17 17:22
Isten nyugosztalja, az egyik kedvenc zenekarom gitárosa távozott el. A Wiley Arnett/Jason Rainey duó nálam az egyik legjobb bárdista páros.
Idézet
 
 
#1 Zoli 2020-03-17 14:43
Nagyon sajnálom hogy meghalt. Pár éve Brutal Assault-on sikerült elcsípnem őket, találkoztam is velük. A korai SR anyagok nagy kedvencek voltak és maradnak is...R.I.P.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Peter Gabriel - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. május 6.

 

Nickelback - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. november 8.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Heathen - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.