Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elhalasztották a Korn és a Deftones júniusi budapesti koncertjeit

Az ezredfordulós időszak két meghatározó zenekara is fellépett volna idén nyáron Budapesten. Most már biztos: a Korn, illetve a Deftones koncertjét is elhalasztották.

0627korn

Az eredeti tervek szerint június 9-én karrierje első önálló magyarországi koncertjét játszotta volna a Papp László Sportarénában a Korn, hiszen Jonathan Daviséket eddig kizárólag fesztiválokon láthattuk hazánkban. A buli hivatalos facebookos eseményén most megjelent a kiírás, miszerint új dátumot kap majd – vagyis nem marad el, csak egy későbbi időpontban rendezik meg. Amint bejelentik, mikor lesz ez a későbbi időpont, természetesen beszámolunk majd róla. Egyelőre nem tudni, hogy a vendégzenekar Gojira is marad-e a csomagban a Kornnal, de őszintén reméljük…

1108deftones

A Deftones pár nappal a Korn előtt, június 3-án lépett volna fel a Budapest Parkban. Most végre itt is tudunk némi plusz információval szolgálni, bár ez egészen pontosan ugyanannyi, mint a Kornnál: a koncertet elhalasztották, és már dolgoznak az új időpont leszervezésén. Az új dátum bejelentéséig a jegyértékesítés szünetel. A korábban megvásárolt jegyek az új dátumra lesznek érvényesek. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 Jézus 2020-05-23 11:35
Pedig a Gojirát nagyon vártam már (a Kornnal léptek volna fel). Igaz, már rég nem is reménykedtem, hogy lesz belőle valami júniusban. Igaz, remélem, hogy nemsokára Gojiráék headlinerként indulnak végre útnak, még ha a Kornos dolgot is szívesen megnézem majd, kevesebb játékidővel, remélhetőleg minél előbb.
Idézet
 
 
#1 revdav11 2020-05-23 10:51
Ugyanez a helyzet a SOAD-dal is, oda is egyeztetik az új időpontot.
Az Amerikai koncerteket kk 1 évvel tolták el, szerintem nálunk is ez lesz.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.