Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Elásta a csatabárdot Michael Monroe és a Mötley Crüe

0610mmnsTörténelmi találkozásoknak adott helyszínt június 9-én a finnországi Rockfest: a rendezvényen kibékült egymással a Mötley Crüe legénysége és a Hanoi Rocks egykori frontembere, Michael Monroe.

Michael Monroe és a Mötley Crüe viszonya legendásan terhelt volt, hiszen a finn glamsterek dobosa, Nicholas „Razzle" Dangley 1984 decemberében a részeg Vince Neil autójában lelte halálát. Monroe azóta sem fukarkodott a zenekarra tett pikírt megjegyzésekkel az évtizedek során adott interjúkban, most azonban megtört a jég a felek között. A finnországi Hyvinkää-ban rendezett Rockfesten az énekes találkozott Nikki Sixxszel, Vince Neillel és Tommy Lee-vel, majd ezt követően nyájas posztokban és kommentekben udvarolták körbe egymást a közösségi médiában. „Csodás meglepetés volt találkozni Michaellel a mai koncerten – tette közzé az Instagramon Nikki Sixx. – Évek óta nem láttam ezt a nagyszerű úriembert, hiszen a karrierünk mellett mindenkinek ott van még a családja is, és a világ más részein élünk. Fantasztikus vagy, Michael! Legközelebb a szájharmonikádat is hozd magaddal!" „Csodálatos volt ismét látni téged, barátom – reagált a bejegyzésre Monroe, aki párhuzamosan saját felületein is közzétett egy fotót Nikkivel és a Def Leppard frontemberével, Joe Elliott-tal. – Remekül éreztem magam, és nagyon sokat jelentett, hogy találkoztunk. Legközelebb mindenképpen hozom a harmonikát, és majd együtt is tolhatjuk a rockot!"

0610mmvnMonroe külön kitett egy fotót, amint Vince Neillel beszélget a fesztiválon – és ha hihetünk a bejegyzésnek, a két énekes a klasszikus érában, némileg meglepő módon személyesen nem találkozott egymással. „Életem egyik legfontosabb pillanata volt tegnap este először találkozni Vince Neillel – írta Monroe. – Razzle mindig azt szerette volna, ha megismerkedünk, mert azt mondogatta: mi, énekesek sokban hasonlítunk egymásra. Ha a körülmények másképp alakulnak, a két zenekar talán jól összebarátkozik, de a sorsnak más tervei voltak... Köszönöm, hogy időt szakítottunk erre, Vince. Nem mondtunk túl sokat, de a tekinteted ezer szónál is többet árult el. És remekül énekeltél a koncerten. Jó volt végre látni benneteket élőben!"

A Mötley Crüe és a Def Leppard május 29-én Budapesten is fellépett.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tulus 2023-06-11 09:55
Inkább a guppik....
Idézet
 
 
#1 KUF 2023-06-11 07:06
A képek alapján Sixx-ékre még mindig tapadnak a groupie-k
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

King 810 - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Anneke Van Giersbergen - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.