Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyre elképesztőbb a vendégek listája Dean és Mullin lemezén

0213teenagetimeÚjabb neves vendégeket nyert meg a Teenage Time Killer albumához Mike Dean és Reed Mullin. A Corrosion Of Conformity ritmusszekciója Dave Grohl northridge-i stúdiójában rögzítette az alapokat, és neves énekesek egész hadseregét hívták meg a vállalkozáshoz a hardcore és a metal világából.

Már eddig is tudtuk, hogy a nevét egy Rudimentary Peni dalból kölcsönvett Teenage Time Killer dalaiban biztosan szerepet vállalt Dave Grohl, Max Cavalera, Jello Biafra, Randy Blythe (Lamb Of God), Tommy Victor (Prong), Doyle Wolfgang Von Frankenstein (Misfits), Keith Morris (Black Flag, Circle Jerks), Tony Foresta (Municipal Waste) és Phil Rind (Sacred Reich), illetve a C.O.C. két markáns korszakának frontembere, Karl Agell, illetve elvileg Pepper Keenan is elvállalta a vendégeskedést az egykori kollégák mellett. Mullin most további neveket sorolt egy rádióadásban, ami még brutálisabbá teszi az összképet, hiszen szerepelni fog a lemezen a fentiek mellett Corey Taylor, Neil Fallon (Clutch), Jello Biafra, Lee Ving (Fear), Aaron Beam (Red Fang), Tairrie B. Murpy (My Ruin), Nick Oliveri (Kyuss, Queens Of The Stone Age) és Keith Morris (Black Flag, Circle Jerks). És ez még mindig nem a teljes lista…

Magáról a zenéről egyelőre nem tudni sokat, de annyi bizonyos, hogy Randy Blythe egy Hang Out To Dry című dalban énekel, amelyet ő maga korábban old school hardcore/thrashként jellemzett. „Az Animosity lemez óriási hatást gyakorolt rám", mondta az együttműködésről az énekes még tavasszal. „Konkrétan az ott hallható dalok voltak az első üvöltő énekkel ellátott számok, amiket valaha is megpróbáltam elénekelni. Reed Mullinnak volt egy száma, amire azt szerette volna, ha én írok szöveget, és fel is éneklem, így eleget is tettem a kérésének. A dal címe Hung Out To Dry. Igazi old school C.O.C.-féle thrash punk, és én is odatettem magam benne. Rohadt gyors! Óriási megtiszteltetés volt számomra, hogy velük dolgozhattam. A hangszeres részeket Dave Grohl stúdiójában rögzítettük, és később maga Grohl is hozzáad majd pár gitársávot a nótához, ami szintén nagyon jó!"

Ezzel párhuzamosan az új C.O.C. album is készülget, és még idén megjelenik. Mullin, Dean és Woody Weatherman ugyanúgy trióban dolgozik, mint a két évvel ezelőtti visszatérő lemezen.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2005. november 12.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.