Shock!

április 27.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egyik legtündöklőbb ihletforrásunk a legendás Chuck Schuldiner mindenható zenekara, a Death volt”

Death metal projekttel jelentkezik a Volbeat frontembere. Michael Poulsen a Morgoth egykori frontemberével, Marc Grewével bútorozott össze az Asinhellben.

0630asinhell

Különleges lemez jelenik meg szeptember 29-én a Metal Blade-nél: az Asinhell Impii Hora című albumát kipróbált veteránok készítették, így Michael Poulsen gitáros (Volbeat), Marc Grewe énekes (Morgoth) és Morten Toft Hansen dobos (Raunchy). Az album bevallottan főhajtásként született Poulsen legnagyobb kedvencei előtt, amit már az első single Fall Of The Loyal Warrior is maradéktalanul tükröz. „Olyan zenekarok előtti tisztelgés ez a dal, mint a Bolt Thrower, az Entombed, az Autopsy, a Grave és a Darkthrone – mondja Poulsen. – Elsősorban miattuk csinálhatjuk ezt az egészet, és büszkén ki is tesszük a hatásainkat az ablakba. A '80-as évek végének és asinhell_ca '90-es évek elejének old school death metalja ihlette az albumot, egyik legtündöklőbb ihletforrásunk pedig a legendás Chuck Schuldiner mindenható zenekara, a Death volt. Rengeteg Death rejlik a zenében. Schuldiner az egyik kedvenc death metal énekesem, a másik pedig a mi frontemberünk, Marc. Vagyis ebben a számban két kedvencem is felvonul. Let the metal flow, ahogy Chuck mondta volna!"

A lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. Fall Of The Loyal Warrior
02. Inner Sancticide
03. Island Of Dead Men
04. Trophies
05. The Ultimate Sin
06. Wolfpack Laws
07. Desert Of Doom
08. Pyromantic Scryer
09. Impii Hora
10. Føj For Helvede

A már ismert Fall Of The Loyal Warriorhoz most videó is készült. Egyelőre nem tudni, hogy koncerteket tervez-e a zenekar.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anna Murphy - Budapest, Club 202, 2014. április 4.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Thaurorod - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.