Shock!

április 24.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyelőre eredményesnek látszanak Dave Mustaine kezelései

Az orvosok szerint javul Dave Mustaine állapota. A Megadeth frontemberénél tavasszal diagnosztizáltak torokrákot.

1110mega

Úgy fest, eredményesek a kezelések Dave Mustaine-nél. A Megadeth 58 éves énekes/gitárosánál torokrákot diagnosztizáltak az év első felében, és azóta több orvosi beavatkozáson is átesett. „Majdnem megvagyok a kezelések utolsó szakaszával, és az orvosaim nagyon pozitívnak érzik az állapotomat”, tette közzé pár napja Dave. „Mindenkinek szeretném megköszönni az utóbbi hónapok támogatását és a jókívánságokat. Nem lehetek eléggé hálás nektek, hiszen könnyebbé tette számomra ezt a nehéz utat a tudat, hogy titeket is az oldalamon tudhatlak, és velem harcoltok. A következő pár hétben értékelik az állapotomat, én pedig beszámolok majd az eredményekről, ahogy egyre közelebb kerülünk az első Megacruise-hoz.”

Rímel Mustaine nyilatkozatára David Ellefson egy friss interjúja is. „Dave jól van”, mondta a basszer a Barstool Rockersnek. „Persze fizikailag mindenkit megvisel egy ilyen kezelés, de ahogy ő is mondta a nyilatkozatában, ebben bele kell állni. Úgyhogy most ezzel foglalkozik. Szerintem az is jót tesz neki, hogy közben dolgozunk a Megadeth következő lemezén, hiszen egy kreatív emberről beszélünk.”

A Mustaine által említett Megacruise a Megadeth első hajófesztiválja, amely október 13-19. között esedékes, és olyan csapatok lesznek jelen rajta, mint a Lamb Of God, az Anthrax, a Testament, a Queensryche, a Suicidal Tendencies, a Dragonforce, az Overkill, a Death Angel, a C.O.C., az Armored Saint vagy a Phil Campbell And The Bastard Sons. Egyelőre nem tudni, hogy a Megadeth milyen formában vesz részt a rendezvényen – teljes értékű koncertet szinte biztosan nem fognak tudni adni így, sőt, egyelőre azt sem tudni, maga Mustaine egyáltalán ott lesz-e majd a kiránduláson, bár a terv mindenképpen ez.

A Megadeth jövőre – elvileg – Magyarországra is eljut majd a Five Finger Death Punch és a Bad Wolves társaságában: a koncert február 20-án lesz a Papp László Sportarénában. Jegyek a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül kaphatók. Részletek a koncertről itt.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.