Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egyelőre csak nagyon gyors, thrashes új dalokat írt a Testament

1103ericCsak jövőre jelenik meg a Testament új lemeze, viszont Eric Peterson gitáros szerint minőségi és kifejezetten durva anyag várható a Bay Area mestereitől. Viszont éppen emiatt nem is akarják összecsapni.

„Zenei szempontból talán kicsit a lemez több mint fele lehet készen, vagy esetleg egy kicsi még ennél is több”, mondta a Robb’s Metalworksnek Eric. „Chuck ezeknél most dolgozik a szövegeken és az énektémákon. A dalok első adagja totális thrash. Általában csak pár thrashes dalt írok először, aztán a középtempós vagy egyszerűen csak súlyos nótákon kezdek el dolgozni, de most valahogy mindegyik ilyen lett, tényleg szupergyorsak. Viszont mindegyik másmilyen, szóval mind maradandó lesz szerintem. Ennek a lemeznek gyilkosnak kell lennie. Ilyenkor nekem is rajongói üzemmódba kell kapcsolnom, és legalább egy hónapig szólnia kell nálam is a lejátszóban: azt kell éreznem, hogy haver, ez gyilkos. Ha nem így állnék hozzá, már megjelent volna az album, mert volt már, aki azt mondta, hogy elég jó ez így is. De azt mondtam, még nem.”

Az új Testament-lemez producere Eric szándékai szerint valószínűleg ismét Andy Sneap lesz, viszont biztos, hogy az album már nem jelenik meg idén. „Júniusban érünk haza a turnéról, és az a tervem, hogy utána befejezzük a dalokat, aztán szeptembertől ismét stúdiózunk. Év végén igazából nehéz kihozni valamit, mert ha mondjuk múlt októberben jött ki valami, az emberek már arra is azt mondják, hogy tavalyi lemez, pedig még csak pár hónapja jelent meg. Szóval én inkább 2016 elejében gondolkodnék, ami már szintén itt van a kanyarban. Nem tálaljuk fel az ételt, mielőtt megfőtt volna. Tényleg a lehető legjobbnak kell lennie.”

A Testament jelenleg az Exodus társaságában turnézik az Egyesült Államokban. A zenekar legutóbbi lemeze, a Dark Roots Of Earth 2012 nyarán jelent meg. A banda soraiban azóta újra Steve DiGiorgio basszusgitározik Greg Christian helyén.

 

Hozzászólások 

 
+1 #6 Tulus 2015-04-20 14:57
A Sodom és az Annihilator lemezek is jók voltak. Meg a Holy Moses és a Tankard is.
Idézet
 
 
#5 conquer 2015-04-20 10:26
Az Overkill azért még ott van a szeren..utóbbi három lemez azért eléggé harapós. Nagyon várom, tényleg kár h csúszik..
Idézet
 
 
+7 #4 Jézus 2015-04-19 16:28
Idézet - Gábor:
Remélem jobb lesz mint az előző két lemez...

Szerintem a legutóbbi zseniálisra sikerült. A thrash veteránok hiába próbálkoznak, csak erőlködésre jutott mindenki a Testamenten és a Kreatort kivéve, illetve, most úgy néz ki jönni fog egy erős Sodom lemez.
Idézet
 
 
#3 Gábor 2015-04-19 13:25
Remélem jobb lesz mint az előző két lemez...
Idézet
 
 
+1 #2 Tulus 2015-04-19 13:21
Jó lesz ez, az lenne a legfaszább, ha idén jelenne meg.
Idézet
 
 
+3 #1 Sepumark 2015-04-19 10:52
Ez egy nagyon jó hír!!! A Testament az egyik kedvenc bandám és baromira várom a lemezt, ráadásul a kedvenc ritmusszekcióm nyomja a talpalávalót ... juhíííí...
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Riverside - Budapest, A38, 2013. május 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Mátyás Attila Band - Budapest, A38, 2011. július 2.

 

Accept - Budapest, Club 202, 2011. február 2.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.