Shock!

április 06.
hétfő
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy zenekarban pontosan tisztában vagy a társaid hibáival”

0415wovenwarAz As I Lay Dying tagjai előzetesen nem gondolták volna, hogy Tim Lambesis énekes meg akarja majd öletni a feleségét, de különösebben nem sokkolta őket a helyzet: Nick Hipa gitáros szerint a frontember olyan szinten változott meg negatív irányba az utóbbi években, hogy az már a csapat létét is veszélyeztette.

„Akárkivel is játszol együtt egy zenekarban, pontosan tisztában vagy a társaid előnyös és hátrányos tulajdonságaival, erősségeivel, hibáival”, mondta Hipa a MetalSucksnak. „És ezekkel együtt fogadod el a többieket. Szerintem ez néha akár odáig is eljut, hogy azt mondod: haver, tudom, hogy ez a csávó egy kurva szar arc, de más dolgok meg mellette szólnak. De ami minket illet, olyan személyiségtorzulásokat észleltünk Timnél, hogy eljutottunk egy pontra, amikor már azt mondtuk: ezt már semmi sem ellensúlyozza, ez az ember tényleg teljesen kifordult önmagából, mi a francot csináljunk? Hiszen egy olyan valakiről van szó, akivel több szinten is össze voltunk kötve… És megpróbáltuk összetartani a dolgokat, amennyire tőlünk telt, hogy ezek a változások ne tegyék tönkre a zenekart, amit együtt felépítettünk. Amikor letartóztatták, meglepődtünk, de nem sokkolt minket a dolog annyira, mint bárki mást. Mindenki más számára a semmiből jött ez, és ugyan mi sem vártuk, hogy idáig jut, de amit csinált, az egyáltalán nem lógott ki a személyiségéből.”

Hipáék új zenekara, a Wovenwar nyár végén hozza ki első lemezét a Metal Blade-nél. Nick, Jordan Mancino dobos, Josh Gilbert basszer, illetve Phil Sgrosso gitáros az Oh, Sleeper énekes/gitárosát, Shane Blayt állította a frontra. A banda szeptember 28-án élőben is bemutatkozik Magyarországon, az In Flames és a While She Sleeps társaságában. További információk itt.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.