Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy Van Halennel erősödött Mark Tremonti szólócsapata

Mivel Eddie Van Halen lábadozása miatt a Van Halen a következő fél évben úgyis parkolópályára kerül, Wolfgang Van Halen teljes lelki nyugalommal vállalhatta el a basszusgitárosi teendőket a Creed és Alter Bridge gitáros Mark Tremonti szólóprojektjében. Tremonti amerikai turnéja szeptember 11-én kezdődött meg.

„Szent szar! A tervek hirtelen változása miatt ott találtam magam holnapra Mark Tremonti csapatában basszusgitárosként! Akad pár nóta, amit meg kell tanulnom", írta egy nappal korábban a Twitteren Wolfie. A meglepő döntés oka, hogy a szólóbanda basszere, Brian Marshall bizonyos személyes okok miatt nem tudta vállalni a körutat, Mark azonban 1998 óta baráti kapcsolatokat ápol Wolfganggal. A Creed ekkor előzenekarként játszott a banda amerikai turnéján, és noha az ifjabbik Van Halen még igencsak gyerekkorban járt – konkrétan hét éves volt –, azóta is jóban maradtak Tremontival. E jó viszonynak volt köszönhető, hogy Mark az elsők között, bőven a megjelenés előtt hallgathatta meg a Van Halen idén februárban kiadott A Different Kind Of Truth albumát is a banda előadásában, méghozzá egyenesen a zenekar legendás 5150 stúdiójában.

Tremonti All I Was című szólólemeze a nyáron jelent meg. A hozzá kapcsolt turné szeptember 11-én kezdődött meg a Rhode Island-i West Greenwichben.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

K3 - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.