Shock!

május 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egy hónapot csúszik a Def Leppard új koncertanyaga, de itt van róla a Run Riot felvétele

defleppard_cGrandiózus koncertanyaggal jelentkezik május végén a Def Leppard. A London To Vegasról most megtekinthető a Run Riot felvétele.

Évek óta nem pörgött úgy a Def Leppard neve, mint mostanság, hiszen a csapat nyáron elvileg a Mötley Crüe és a Poison társaságában indulna észak-amerikai stadionturnéra, és a koncertsorozatra már most több mint egymillió belépőt értékesítettek. Noha hivatalosan egyelőre nincs változás a menetrendben, a mostani állás szerint kívülről nézve nem igazán tűnik valószínűnek, hogy a turné a tervek szerint lemehetne, és ugyanígy a koncertsorozat kezdete elé időzített Def Leppard-koncertanyag is csúszik: az eredeti április 24-ei megjelenés helyett csak május 29-én kerül majd a boltokba.

A dupla London To Vegas két koncert felvételét rejti. A Hysteria At The O2-t 2018 decemberében vették fel a londoni O2 Arenában, a Hits Vegast pedig 2019 derekán, a Las Vegasban tartott rezidenciabulik alkalmával rögzítették. A Rocket teljes felvétele, illetve egy előzetes után máris megtekinthető a kiadványról a Run Riot. A DVD az Eagle Rock gondozásában érkezik. További részletek és paraméterek később.

 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Cloudscape - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Sodom - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Die Hard - Budapest, Diesel Klub, 2011. február 13.

 

Amorphis - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Beardfish - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Wendigo - Budapest, Rocktogon, 2007. április 29.