Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy hipnotikus riff és groove köré épül a szám, és valósággal üvölt utána, hogy élőben is játsszuk”

Augusztus 12-én jelenik meg az Arch Enemy új albuma. A zenekar most közzétette a Deceivers ötödik előzetes számát.

1021ae

Szűk egy hónap múlva, Deceivers címmel érkezik az Arch Enemy új lemeze, a 2017-es Will To Power folytatása. „Mindig kihívást jelent még magasabbra emelni a lécet úgy dalszerzés, mint produkció terén, és ez néha kissé ijesztő is, mielőtt belefognánk a munkába – mondja Mike Amott gitáros. – De miután nekikezdtünk, és teljesen belevetettük magunkat a kreatív folyamatba, már tényleg mintha nem is létezne más a világon, és roppant céltudatosak vagyunk. Akár hiszitek, akár nem, többnyire baromira élvezzük a zenélést, és a Deceivers is így született. Kizártuk a külvilágot, és mélyen belemerültünk az alkotásba. Őszintén úgy vélem, hogy ezúttal sikerült előállnunk néhány igazán érdekes zenei és szövegi témával, olyanokkal is, amelyek hallatán páran talán meglepődnek majd. Eközben azonban megmaradt a zenekar összes jellegzetessége is. Végső soron egy teljes sebességgel és erővel pörgő Arch Enemyt mutat a lemez.”

archenemy_cA dallista az alábbi lesz:

01. Handshake With Hell
02. Deceiver, Deceiver
03. In The Eye Of The Storm
04. The Watcher
05. Poisoned Arrow
06. Sunset Over The Empire
07. House Of Mirrors
08. Spreading Black Wings
09. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

A már ismert négy szám után most az In The Eye Of The Storm is meghallgatható. „Egy hipnotikus riff és groove köré épül a szám, és valósággal üvölt utána, hogy élőben is játsszuk” – mondja róla Mike Amott. Az Arch Enemy 2022. október 16-án Budapesten játszik a European Siege turné keretében a Behemoth, a Carcass és az Unto Others társaságában. Részletek itt.

 

Hozzászólások 

 
#2 queensryche999 2022-07-18 21:14
Idézet - Tulus:
Belehallgattam ebbe az új dalba, ez nem (sem) Arch enemy..


Hát akkor mi? Persze értem (érteni vélem), mire gondolsz. Valamikor a Burning Bridges lemez idején figyeltem fel rájuk. Az Immortal klipje nagyot ment akkoriban a metal műsorokban, azóta is ez az egyik kedvenc AE lemezem.

Ahhoz az Arch Enemy-hez képest ez nyilván tök más. Nekem egyébként a váltás után Angela hangja és stílusa annyira nem jött be, hogy nem is nagyon tudtam mit kezdeni az egésszel - hozzá képest Alissában sokkal nagyobb a potenciál és ezt kizárólag a hangjára értem.

A "modern kori", Jeff Loomis-szal kiegészült AE produkciós szempontból egyszerűen annyira erős, hogy emellett akkor sem lehet elmenni, ha egyébként inkább a klasszik AE-vonalat kedveli valaki. Elindítom dalokat és minden a helyén van: jók a témák, jól szól, jól van keverve, kicsit hatásvadász ugyan, de ennyi simán belefér.
Idézet
 
 
#1 Tulus 2022-07-18 19:12
Belehallgattam ebbe az új dalba, ez nem (sem) Arch enemy.

Ez UNALMAS.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Helstar - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Jerry Lee Lewis - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2010. október 31.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.