Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy éhes és erőteljes Pain Of Salvationre számíthattok, amely magabiztosan tér vissza a keményebb, súlyosabb formájához”

Daniel Gildenlöw énekes/gitáros és Ragnar Zolberg gitáros már nagyban dolgozik a svéd Pain Of Salvation jövőre várható következő albumán. Már az is biztosnak tekinthető, hogy a legutóbbi Road Salt One-hoz és a Road Salt Two képest morózusabb, energikusabb muzsika várható tőlük.

„Lesz néhány koncertünk a közeljövőben, de őszintén szólva most már az új stúdiólemezre koncentrálunk”, mondja Daniel Gildenlöw. „Nagyon élvezem a közös dalszerzést Ragnarral, mert kicsit olyan dinamikával dolgozunk együtt, mint amikor valaki bármikor be tudja fejezni azt a mondatot, amit a másik elkezdett, és csak nagyon kevés ilyen emberrel találkoztam az évek során. Egy éhes és erőteljes Pain Of Salvationre számíthattok, amely zeneileg magabiztosan tér vissza a keményebb, súlyosabb formájához, de mint mindig, most sem veszítjük el azt az intimitást és eredetiséget, amely az első lemeztől fogva jellemez bennünket. Bárki, aki látta az utóbbi időben a színpadon, hogy mire képes a mai Pain Of Salvation, megértheti, miért várom annyira, hogy végre mindenkinek megmutathassuk, mire megyünk a stúdióban!”

A friss lemez mellett a zenekar különböző koncertfelvételeken is dolgozik, amelyek valószínűleg DVD-n jelennek majd meg 2016 folyamán. Az új album szintén jövőre várható. A Pain Of Salvation legutóbbi lemeze a saját dalok speciális verzióit rejtő Falling Home volt tavaly, a kemény dolgokon keresztülment Daniellel az utóbbi kapcsán készített interjúnkat itt olvashatod.

 

Hozzászólások 

 
+4 #2 Bakó Ádám 2015-10-16 10:11
"... a svéd Pain Of Salvation jövőre várható következő albumán, amely várhatóan jövőre jelenik meg." pénteki kedvcsináló mondat :D
Idézet
 
 
+4 #1 P 2015-10-16 10:01
Várós. Nagyon. Nagyon. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel a felállással mit tesznek le. Nekem a klasszikus felállással készült albumokhoz képest az újak, legyenek bármilyen jók, nem értek fel. Most teljes a sorcsere, valamint nem csak Daniel írja a dalokat. Érdekes dolgok lesznek itt szerintem.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Jeff Loomis - Budapest, Dürer Kert, 2012. november 11.

 

Rise Against - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Winger - Budapest, A38, 2009. december 9.