Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Egy alapos verés talán segíthetett volna Axl Rose-on”

Gene Simmons szokás szerint nem tett lakatot a szájára, amikor egy friss interjúban arról kérdezték, milyen tanácsot adna a Guns N' Roses tagjainak. A KISS basszusgitáros/énekese kifejtette: meglátása szerint egyszemélyben W. Axl Rose tehet arról, hogy a Guns nem a világ legnagyobb zenekara még napjainkban is.

„A Guns N' Roses a világ legjobb zenekara lehetett volna, és egyetlen oka van annak, hogy végül nem lett az: Axl Rose", mondta Gene a Music-Newsnak. „Úgy értem, ott voltak a drogok, a heroin, az alkohol és az összes többi, de a végén mégis minden Axl vállát nyomja. Egy alapos verés talán segített volna ezen. Amikor kölyökként rosszul viselkedtél és nem hagytad abba, mindig ott állt melletted valaki, aki helyretett. Felnőttként viszont senkitől sem várhatod ezt. Ki mint vet, úgy arat. Ennyire egyszerű a dolog. Ha elég szerencsés vagy ahhoz, hogy elfogad a színpadon a közönség, hogy képes vagy dalokat írni, hogy rendelkezel színpadi karizmával, az a kezdet. Utána azonban képesnek kell lenned erre minden egyes este. Nem terveztek mindenkit arra, hogy maratont fusson – évtizedeken át rocksztárnak lenni ugyanis olyan, mintha maratont futnál."

A Guns N' Roses aktuális észak-amerikai turnéja egyébként a szokásos többórás késések közepette zajlik ezekben a napokban.

 

Hozzászólások 

 
+2 #6 zoli 2011-11-16 11:15
Epp jottem a chicagoi koncertjukrol, es oszinten meglepett mennyire jok voltak. Tagadhatatlan hogy berzeneszekbol all a zenekar de hihetlenul jol es profin jatszottak, Axl ugyancsak jo formaban volt es 1 ora volt csak szunet az elozenekar elott;
jo hogy nem mentem kesobb, mint ahogy azt terveztem.
Egyik legjobb koncert amit valaha lattam, es nem gondoltam volna hogy ezt fogom mondani a buli utan :))
udv
Idézet
 
 
+4 #5 UITableView 2011-11-16 01:40
Erről a majomról mindig az jut az eszembe, amit Bobby Liebling mesélt a Kiss-ről. Egyszer csak megjelentek a próbaterem előtt limóval Paul Stanley-vel. Végighallgatták a Pentagram konceret, majd ajánlatokat tettek az egyes Pentagram dalokra, hogy a zenekar mondjon le róluk teljesen (mert a Pentagram-ból úgy sem lesz semmi) cserébe ők felhasználják a következő Kiss lemezen és persze dollár ezreket fizetnek dalonként (és ez 70-es években volt). Na ennyire hiteles a Kiss, meg hogy melyik dalt ki írta :)
Idézet
 
 
-2 #4 björn 2011-11-15 13:32
Konkrétan ez:
http://www.youtube.com/watch?v=5dvCKPnNshI
Ez minden csak nem szar...
Idézet
 
 
#3 björn 2011-11-15 13:29
Szerintem a GNRnek sincs oka panaszra, kb két éve a legtöbbet kereső turné voltak a U2 után Most is pörög a cucc, nézzél meg pár USA dátumot, ez a show azért szétbasz. A Rio tényleg elég szar volt.
A pénteki That Metal Shows Axl interjúban voltak profi hanggal és képpel dalrészletek az egyik buliról, hát az konkrétan szétbasz. Megnézném. Annyi, hogy később kell érkezni :)
Idézet
 
 
#2 M 2011-11-15 13:16
üzleti szinten a két koma (gene és axl) számomra egy szinten van, de simmons-nak a verésben igaza van :)
másrészt, nem igazán értem mi az ami még mindig vonzó a gnr-ben. legutóbb a rock in rio-ról láttam felvételt, csapnivaló volt.
a kiss is üzletemberekből (pontosabban kettő) áll, ott is dübörög a gépezet, de a tavalyi pesti koncerten, azért nem ezek jutottak eszembe. az legalább koncert volt. egy mai gnr bulit még így neten sem néznék végig.
Idézet
 
 
+2 #1 TelekiPál 2011-11-15 12:14
Megmontad a frankót, Gene Simmons.
A Music-Newsnak adott interjúból vajon ez volt a legédekesebb rész? :D
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Queensryche - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Slayer - Tokaj, Hegyalja Fesztivál, 2011. július 15.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.