Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Egész Európában teltházak várják az Acceptet

Érdemes elővételben megváltani a jegyet az Accept február 2-ai budapesti koncertjére, ugyanis a veterán germán heavy metal banda iránt egész Európában komoly kereslet mutatkozik. Most éppen a január 31-ei stuttgarti buli lett teltházas, és ez már nem az első állomás a turné során. Ahogy arról már beszámoltunk, a banda magyar fellépése az eredetileg tervezett Diesel helyett végül a Club 202-ben (az egykori Wigwamban) lesz.

A tavaly új frontemberrel, Mark Tornillóval és az egész szakmát térdre kényszerítő Blood Of The Nations lemezzel visszatért Accept turnéjának aktuális európai köre január 14-én kezdődött Osnabrückben. A rajongók az egész kontinensen felfokozott hangulatban várják minden idők egyik legnagyobb német heavy metal bandáját, ugyanis az eddigi állomások mind teltházasak voltak, több buli pedig már jóelőre az. Most éppen Stuttgartban kellett kitenni a sold out táblát, miután a rajongók két héttel a január 31-ei fellépés előtt az összes belépőt elkapkodták.

A Blood Of The Nations Németországban az eladási listák negyedik helyén kezdett, és eddig több mint negyven meghatározó metal sajtóorgánumban választották a 2010-es év legjobb lemezévé. Az Accept tavaly már bemelegített egy rövidebb amerikai körrel az idei világkörüli turnéra, de a móka java csak most következik: Wolf Hoffmannék a következő hónapokban több mint nyolcvan koncertet adnak majd Európában, illetve Észak-, Közép- és Dél-Amerikában, összesen több mint harminc országban. Hazánkba február 2-án érkeznek, és ugyan a buli az eredetileg tervezett Diesel helyett a valamivel nagyobb Club 202-be került át, információink szerint nálunk is jól pörög az elővétel, vagyis érdemes sietni, nehogy a bejáratnál érje az embert kellemetlen meglepetés.

Wolf Hoffmannal készített korábbi interjúnkat itt olvashatod.

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
#2 Guest 2011-01-22 16:05
Nem vagyok egy nagy Accept rajongó, de a Steelwinget már volt szerencsém hallani élőben, még a Sabaton és Alestorm társaságában, hihetetlen jók! Csak értük elmennék, ha lenne pénzem, de hát vagy ez vagy Slayer+Megadeth . Szóval nem kérdés hova megyek, de az sem hogy bánom hogy nem mehetek erre :(
Idézet
 
 
#1 varga mihály 2011-01-21 20:36
már csak 2 hét és ott leszek :) !!!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Dark Tranquillity - Budapest, Dürer Kert, 2010. október 14.

 

Wackor - Budapest, Kultiplex, 2005. október 8.