Shock!

május 19.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Ebben a lemezben ott rejlik talán minden, amit csak valaha is ki akartunk adni”

Május 20-án jelenik meg a Peaceville-nél a svéd Katatonia tizedik nagylemeze. A The Fall Of Heartson új dobos és szólógitáros debütál a bandában, akik életük talán legkerekebb produkciójának ígrik az albumot.

0309katatonia

katatonia_cUtoljára 2012-ben adott ki új dalokat a Katatonia, de már itt van a kanyarban a Dead End Kings folytatása: a The Fall Of Heartsot Jens Bogrennel közösen készítette a banda, de a produceri feladatokat Anders Nyström és Jonas Renkse látta el, a borítót pedig maga a legendás Travis Smith jegyzi. Ez lesz a banda első lemeze az új dobossal, Daniel „Mojjo" Moilanennel, de itt debütál Roger Öjersson másodgitáros is, akit a Tiamatból lehet ismerni: ő elég komolynak ígért szólókkal gazdagította az anyagot.

„Ebben a lemezben ott rejlik talán minden, amit csak valaha is ki akartunk adni, még ha ennek nem is voltunk tudatában", mondja a The Fall Of Heartsról a csapat. „Kietlen, de kalandos utazás mindabban, amit a zenénk magában rejt. Nem fogtuk vissza magunkat: keményen igyekeztünk annak érdekében, hogy hol előre, hol hátrafelé haladjunk zenei örökségünk folyamatosan kanyargó éjszakájában."

Egy nagyon rövid kis előzetes teaser alább már megtekinthető, de ebből azért olyan nagyon sok minden még persze nem derül ki...

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Myth 2016-03-09 19:12
bűűűűű de jó lesz
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Motörhead - Budapest, Sziget fesztivál, 2011. augusztus 10.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.