Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dust: hallgasd meg az új Tremonti-album címadó dalát!

Már tavasszal megjelenik a Tremonti új nagylemeze, a Dust, amely azonban a szó hagyományos értelmében véve nem teljesen új: az album a tavalyi Cauterize-zal egy időben készült, és annak tulajdonképpeni második része lesz. A címadó szám máris meghallgatható.

0319mt

„Két albumot raktunk össze”, mondta még tavaly az Alter Bridge és a Creed gitárosa a két albumról. „Most kijön a Cauterize, de ezzel egyidejűleg egy másik lemezt is felvettünk Dust címmel. Az a lemez ennek a második része lesz: nem feltétlenül a hármas album, hanem ennek a másodiknak a második felvonása. Vagyis két tízszámos albumról beszélünk. Először csak annyi dalt akartam felvenni, amennyit lehetséges: abban gondolkodtunk, hogy kihozunk mondjuk tizenkettőt a lemezen, aztán mondjuk nyolcat kicsit később. De amikor kicsit hidegebb fejjel meghallgattam a zenéket, azt mondtam: legyen inkább két album. Így meghagytam pár kedvenc dalomat a másodikra is, így aztán biztos, hogy az emberek nem fogják azt mondani, hogy oké, ez a jó lemez, a másik meg a rossz. A tesóm, Dan például jobban szereti a másodikat, mint az elsőt, és ahogy mondtam, sok kedvencem nekem is a másodikra került fel. A Dust rendelkezik például szerintem mind közül a legerősebb refrénnel, és a kedvenc szólóm is abban szerepel. A nyitószám, a My Last Mistake szintén hatalmas favoritom. És mindkét lemeznek megvan a maga nagy balladája is. Szóval a Dust garantáltan nem a Cauterize B-oldalas nótáit rejti majd…”

tremonti_cA lemezre az alábbi dalok kerülnek fel:

01. My Last Mistake
02. The Cage
03. Once Dead
04. Dust
05. Betray Me
06. Tore My Heart Out
07. Catching Fire
08. Never Wrong
09. Rising Storm
10. Unable To See

Dust címmel máris meghallgatható az első teljes dal a lemezről, a korábbi teaserben pedig a Catching Fire egy részletét csekkolhatjuk. Vélhetően még utóbbi dal is napvilágot lát teljes valójában a hivatalos albummegjelenés előtt.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Sting - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 30.

 

Marty Friedman - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 19.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Stratovarius - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.