Shock!

április 26.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dupla DVD-CD kombó a Tankcsapdától mindössze 1490 forintért

0918tcsIgen baráti árú kiadványt dob piacra hamarosan a Tankcsapda, amelyen a tavalyi főnixes koncert anyaga szerepel majd. Lukácsék a következő heteket tőlünk nyugatra töltik, az év végét pedig egy négykoncertes sorozattal zárják Debrecenben.

Dupla DVD-vel és CD-vel jelentkezik október közepén a Tankcsapda, majd külföldi turnéra indulnak Angliába, az Egyesült Államokba és Kanadába indulnak – mondta el a zenekar csütörtökön sajtótájékoztatón Debrecenben. A tavalyi, huszonötödik jubileumot ünneplő, debreceni Főnix csarnokos koncert teljes anyaga két-két DVD-n, illetve CD-n egyben, kizárólag a MOL kutakon kapható majd. A négylemezes kiadvány nemcsak csomagolásában lesz exkluzív és egyedülálló, hanem árképzésében is: mindössze 1490 forintos áron kerül forgalomba. A minőségre a felvételnél és az utómunkálatnál használt csúcstechnika a garancia, illetve a koncertfilmet az a Király István vágta, aki Antal Nimród mellett is dolgozott a Metallica-filmen is.

A dupla DVD-nek továbbá filmes intrója is lesz, amit több országban vettek fel: forgattak Magyarország mellett például Franciaországban, Hollandiában, Belgiumban, illetve a Magyar Honvédség szolnoki helikopter bázisán is. Fejes Tamás szerint ez még izgalmasabbá teszi az októberben érkező Tankcsapda-anyagot. Sidlovics Gábor gitáros elmondta: a kiadvány megjelenése egy jól sikerült klippel egészül még ki, amelyet a Koponyák és csontvázak című dalhoz készítettek. A tavalyi Urai vagyunk a helyzetnek lemezen szerepelt dalban az Ektomorf frontembere, Farkas Zoli vendégénekel, a videót pedig maga Alvin rendezte az Alvin és a Mókusokból.

0918tcscA jubileumi év után februártól intenzív koncertezésbe kezdett a Tankcsapda. Idén száznál is több koncertet ad a trió, és a lemezbemutató turné már eddig is számos külföldi országot érintett. A csúcspont azonban még hátra van, hiszen októberben Angliában öt, novemberben pedig az Egyesült Államokban és Kanadában nyolc koncerten játszanak Lukácsék. Újdonság továbbá, hogy idén elmarad a hagyományos év végi nagykoncert a Főnixben, de a rajongók nem maradnak Debrecenben Tankcsapda nélkül, mert egy helyett három koncertet tartanak: december 28-29-30-án a belvárosi Roncsban, a Nagyerdei Stadionban lévő HALL-ban, illetve a Kassai úti Lovardában lépnek fel. „Ilyet még nem csináltunk, de reméljük, jól fogadják a mini debreceni turnét a Tankcsapda rajongói", fűzte hozzá Lukács László. „Újdonsággal, számunkra is friss dologgal szerettünk volna előállni, ami túlmutat a bevett sémákon. Ezért döntöttünk úgy, hogy egy nagyszabású koncert helyett idén három kisebb helyszínen, egymást követő három napon zárjuk le az egész éves turnénkat. Mindhárom helyszín befogadóképessége jóval kisebb ugyan, mint a Főnixé, de szerintünk a közönségnek tetszeni fog, hogy emberközelibbek lesznek ezek a fellépések."

Címkék:

 

Hozzászólások 

 
-1 #6 kaffer 2015-09-21 17:24
Idézet - drav:
Jól van srácok, úgy tűnik nem ment át. :)

A Metallica-film 10/10, nagyon nagy élmény volt. A TCS-vel sincs bajom, és örülök a sikerüknek. Régen nagy fan voltam. Szép emlékeim vannak az E-klub/PeCsa időszakból.


Nekem átjött.. Kis siker is siker :)
Idézet
 
 
-1 #5 BlackBarbar 2015-09-19 10:56
Meg ingyen se kenne !!
Idézet
 
 
+11 #4 drav 2015-09-18 15:20
Jól van srácok, úgy tűnik nem ment át. :)

A Metallica-film 10/10, nagyon nagy élmény volt. A TCS-vel sincs bajom, és örülök a sikerüknek. Régen nagy fan voltam. Szép emlékeim vannak az E-klub/PeCsa időszakból.
Idézet
 
 
+2 #3 xyxy 2015-09-18 15:12
Idézet - drav:
Lars nem tud dobolni, ez az Antal Nimród által rendezett és Király István által vágott koncertfilmen is látszott. Mit fog mutatni ez a DVD a Tankcsapdáról?


1. Ez mégis hogy a 3,14csába jön ide??????
2. Azért a Justice érában ütött ő olyanokat, amiktől leesett az ember álla
Idézet
 
 
+15 #2 Zsolti 2015-09-18 14:59
Ma már nem hallgatom őket (kinőttem talán?), de a tisztelet még mindig megvan feléjük éa az az igazság, hogy tőlük nem sajnálom a sikert.
Idézet
 
 
-4 #1 drav 2015-09-18 13:54
Lars nem tud dobolni, ez az Antal Nimród által rendezett és Király István által vágott koncertfilmen is látszott. Mit fog mutatni ez a DVD a Tankcsapdáról?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Budapest Park, 2013. július 30.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Depeche Mode - Budapest, Puskás Ferenc Stadion, 2013. május 21.

 

Megadeth - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. április 8.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Wackor - Budapest, Süss Fel Nap, 2006. április 25.