Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Duettet énekel Tarja és Floor Jansen

1001tarjafloorMiután a Within Temptationnel is készített egy közös dalt, Tarja Turunen még merészebb duettre szánta el magát: a Nightwish egykori énekesnője hamarosan közösen lép színpadra volt csapatának jelenlegi turnéénekesnőjével, Floor Jansennel. A különleges eseménynek egy belga fesztiválon lehet majd tanúja a nagyérdemű, ahol egyébként a magyar Dalriada is fellép.

Október 18-20-án, a belgiumi Wiezenben rendezik meg a Metal Female Voices Festet, ahol a műfaj legismertebb női énekessel felálló bandái lépnek színpadra. Ugyan a világ első számú frontcsajos bandája, a Nightwish éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti, a csapatban az utóbbi egy évben kisegítőként éneklő Floor Jansen saját csapata, a Revamp azért ott lesz, akárcsak Tarja Turunen szólóbandája – és ha már mindketten fellépnek, ráadásul egy napon, egy duettet is elnyomnak majd közösen. A pontos részletek egyelőre nem ismertek, de egy videóüzenetben mindketten megerősítették a hírt, így a dolog biztosnak tekinthető.

A fesztivál bemelegítő napján egyébként Liv Kristine Espenaes szólóprojektje játszik headlinerként, a szombati nap főattrakciója pedig a Lacuna Coil, előttük többek között a különleges vendégként a Within Temptation énekesnőjével, Sharon Den Adellel megerősített Delain, a Leaves’ Eyes, a Kontrust, a Visions Of Atlantis és a Kobra And The Lotus lép színpadra. Vasárnap Tarja a fő fellépő, előtte pedig – szintén többek között – a Revamp, Anneke Van Giersbergen, a Crimfall és a hazai Dalriada gondoskodik a közönség szórakoztatásáról.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Iron Maiden - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Nevermore - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Apocalyptica - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.