Shock!

április 20.
szombat
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Down: lehet, hogy nem is lesz akusztikus EP?

Újabb jelek utalnak arra, hogy a Down négy EP-s terve korántsem annyira kiforrott, mint amilyennek korábban tűnt: Phil Anselmo egy friss interjúban azt mondta, nem biztos benne, hogy korrekt lenne teljes egészében akusztikus kiadvánnyal jelentkezni ilyen hosszú idő után...

„A Downnal már megmutattuk, hogy tudunk változatosak lenni", magyarázta Phil a Metalsucksnak. „A Bury Me In Smoke-tól a Stone The Crow-ig minden belefér, és ugye akusztikus nótáink is vannak. Ami az EP-ket illeti, talán a következő is lehetne akusztikus, de ez igazából elgondolkodtató, hiszen elég sok idő után jönnek ki ezek a kiadványok, a Down rajongók öt éve várnak már új lemezre. Ezek után fair lenne velük szemben egy teljes egészében akusztikus cucc? Nem vagyok benne biztos..."

Anselmo hozzátette: Body In Blood néven egy teljes akusztikus lemezanyaga áll szinte teljesen készen, ami egy 1988 és 1997 között működő projekt termése volt. „A világ leghalkabb csapatának hívtuk magunkat, annyira halkan és ízlésesen játszottunk. Ebből persze egy centet sem fogok soha látni, mivel sosem indulunk turnéra. De egy rakás velem játszó zenész, aki hallott valamit a dalötletekből, azt mondta: haver, boldogan szerepelnék ezen a lemezen! Egy ilyen dolog sok tényezőn múlik: az időn, a hangzáson és a megfelelő muzsikusokon, meg még egy millió más dolgon is. De rengeteg különböző típusú zenét szeretek, az élet pedig hosszú. Szerintem még lesz pár másféle közelítésem, mielőtt kivonulnék ebből az egészből..."

A friss The Purple EP után Phil számára mindenesetre egy igen extrém szólóalbum, a Walk Through Exits Only lesz a következő lépés 2013 márciusában, és noha egyes források szerint jövőre akár három Down EP is megjelenhet, az erről szóló fogadkozásokat igazából még csak komolyan venni sem érdemes.

 

Hozzászólások 

 
+5 #3 KoaX 2012-10-11 21:37
Ki a francot izgat????
Anselmo szart még nem alkotott.....
Idézet
 
 
+5 #2 Equinox 2012-10-11 16:41
Én is szeretem a lazább számaikat, de egy elég kiadvány ami ilyen, hát nem tudom. Kérdéses. Olyan mint a balladalemez. Én belealszom a balladaválogatá sokba.
Idézet
 
 
+5 #1 Dead again 2012-10-11 16:15
Hát nem tudom, én örülnék egy akusztikus EP-nek. Jól esne egy ilyen Jail / Where I'm going féle nyugis anyag.
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Royal Hunt - Budapest, A38, 2014. március 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

A Life Divided - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. február 23.

 

Poisonblack - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.