Shock!

május 05.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Doug Aldrich is vendégszerepel az új Lady Gaga albumon

Ha hihetünk a pletykáknak, Doug Aldrich is szerepel majd Lady Gaga következő nagylemezén. Az énekesnő rockrajongása eddig is közismert ténynek számított, de a jelenlegi Whitesnake, egykori Lion, Bad Moon Rising és DIO gitáros azért még így sem olyan nyilvánvaló figura…

Lady Gaga egyik rajongói oldala, a PropaGaga szerint Aldrich július 24-én röffent össze az énekesnővel Los Angelesben, és a stúdióban állítólag DJ White Shadow is megjelent. A kollaboráció eredménye vélhetően Lady Gaga jövőre várható új nagylemezén lesz majd hallható.

Mindez persze aligha meglepő azoknak, akik tisztában vannak Gaga rockrajongásával: az énekesnő az Iron Maidenről, a Black Sabbathról és a Def Leppardról egyaránt mondott már nagyon szépeket az utóbbi években, és pont az utóbbi banda iránti rajongása miatt választotta producernek a tavalyi Born This Way album You And I dalához Robert John „Mutt” Lange-et, a Leppard sikerkorszakának egyik kovácsát. Utóbbi számban egyébként a Queen gitáros Brian May is vendégszerepelt. Egy brit bulvárlap értesülései szerint tavaly tavasszal az énekesnő egyenesen odáig ment, hogy több napot is eltöltött az Iron Maiden társaságában a banda floridai bulijai alkalmával, és amolyan önkéntes roadie-ként segítette a zenekart. Lady Gaga emellett többek között olyan rocksztárokkal fotóztatta magát, mint Alice Cooper, Charlie Benante az Anthraxből vagy Tommy Lee a Mötley Crüe-ből, aki dolgozni is nagyon szeretne vele. Gaga azt is bevallotta: annak idején, go-go táncosként leginkább Black Sabbath és Iron Maiden dalokra szeretett vetkőzni.

Doug Aldrich október 2-án Budapesten, az A38 Hajón koncertezik a Steamroller projekt élén, amelyben a Whitesnake ritmusszekciója, Michael Devin basszer és Brian Tichy dobos kísérik.

 

Hozzászólások 

 
+2 #3 M 2012-07-27 22:11
Idézet - Venomádi:
A roadie helyett inkább azt mondanám h groupie:D


én inkább nem képzelném el :)
Idézet
 
 
+4 #2 Venomádi 2012-07-27 18:07
Abszolút nem dob fel a hír, de az a tény talán igen, hogy végre először hangszer is lesz hallható a lemezen:D A roadie helyett inkább azt mondanám h groupie:D
Idézet
 
 
+4 #1 Equinox 2012-07-27 16:32
Eme hír nélkül nem is tudtam volna nyugodtan aludni :))
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Anthrax - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. június 3.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Volbeat - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. június 18.

 

Pain of Salvation - Budapest, A38, 2010. október 24.

 

Within Temptation - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 8.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.