Shock!

április 25.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dimebash: sem Vinnie Paul, sem Anselmo nem volt ott

Rengeteg neves rocksztár tette tiszteletét a december 14-ei Dimebash emlékesten a hollywoodi Key Clubban, hogy megemlékezzenek a hét évvel ezelőtt meggyilkolt Dimebag Darrellről, ám a Pantera tagságot egyedül Rex Brown képviselte: nemcsak Phil Anselmo, hanem Dimebag bátyja, Vinnie Paul is távol maradt az eseménytől.

A Dimebash-en sztármuzsikusok egész sora tette tiszteletét a Black Sabbath, a Slipknot, a Disturbed, az Alice In Chains, a Machine Head, a Suicidal Tendencies és még egy sor másik neves banda képviseletében, a Panterából azonban egyedül Rex Brown basszusgitáros volt jelen, aki fel is lépett új zenekarával, a Kill Devil Hill-lel.

„Azt hiszem, ha megmarad az eredeti dátum, azaz december 8., Phil el tudott volna jönni", mondta az Artisannak a témáról az esemény főszervezője, Dime egykori élettársa, Rita Haney. „Épp készítik az új Down lemezt, és Pepper Keenannek amúgy is meg kellett szakítania a munkát a Metallica születésnapi koncertjei miatt, szóval be voltak táblázva. Tudod, milyen Philip, öt dolgot csinál egyszerre... Küldött egy bocsánatkérő levelet, aminek nagyon örültem, mert az igazi Philip köszönt belőle vissza, és benne volt, hogy jövőre már semmiképpen sem szeretne kimaradni a dologból. Én meg azt mondtam neki: többféleképpen is alakulhat a dolog. Lehet úgy is, hogy harmadjára mindig minden sikerül, és úgy is, hogy a három csapás törvénye érvényesül..." Anselmo eredetileg ott lett volna a tavalyi Dimebash-en, ám tüdőgyulladást kapott, így fellépése az utolsó pillanatban meghiúsult.

Mindenképpen meglepőbb volt ennél, amit Rita Vinnie Paul távollétéről mondott. „Küldtem neki egy üzenetet az évfordulón, mert szerettem volna, ha tudja, hogy gondolok rá, és akármi is történik, szeretem őt. De most már majdnem egy éve nem is beszéltem vele. Ő viszont... Mindegy, tudod mit? Én nem adom fel. Szeretem Vinnie-t, nincs bennem ellenségeskedés. Nagyon remélem, hogy a jövőben majd lejön és velünk ünnepel."

Vinnie Paul éppen amiatt rágott be Ritára, hogy az kibékült Anselmóval.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Orphaned Land - Budapest, Club 202, 2013. október 4.

 

Portnoy, Sheehan, MacAlpine, Sherinian - Budapest, PeCsa Music Hall, 2012. október 19.

 

Whitesnake Tribute Band - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. május 4.

 

Watch My Dying - Budapest, Almássy téri Szabadidőközpont, 2007. március 23.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.