Shock!

május 08.
szerda
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Def Leppard, Mötley Crüe, Steel Panther: közös turnén decemberben

Alighanem még Magyarországról is felkerekednek majd páran, hogy elcsípjék a legfrissebben bejelentett brit turné valamelyik állomását: decemberben a Def Leppard és a Mötley Crüe közösen vágnak neki a szigetország arénáinak, vendégként pedig a Steel Panther is csatlakozik hozzájuk.

A Mötley Crüe augusztus elején fejezte be minden képzeletet felülmúlóan sikeres amerikai turnéját a Poison és a New York Dolls társaságában, a Def Leppard pedig még szeptember végéig járja az Egyesült Államokat a Hearttal, a folytatás azonban hasonló nagypálya lesz mindkettejük számára. A hatállomásos közös angol körút december 6-án kezdődik Birminghamben és 14-én zárul Londonban, a Wembley Arenában. A két társult headliner nyitószáma a '80-as évek előtt tisztelgő egyszerre-paródia-és-tribute Steel Panther lesz, akik októberben jelentetik meg második lemezüket, a Balls Outot.

„Nem tudom eléggé szavakba önteni, mennyire izgatott vagyok a turné miatt!", kommentálta a bejelentést Joe Elliott, a Def Leppard énekese (a képen). „Mindig azon küzdöttünk, hogy igazi eseménnyé varázsoljuk a koncertjeinket, és így, a Mötley Crüe-vel és a Steel Pantherrel együtt ez a turné tényleg olyan lesz, amit egyszerűen egyetlen angol rockrajongó sem hagyhat ki. Ez egyszerűen az év eseménye!" „A Mötley Crüe alig várja, hogy közösen pusztíthasson a régi harcostárs Def Lepparddal", tette hozzá Nikki Sixx a másik táborból. „Sosem turnéztunk még közösen, szóval remélhetőleg alaposan elvesszük majd egymás rajongótáborának szüzességét, a végén pedig egy kibaszott nagyot bulizunk közösen!" „Igazi megvalósult álom lesz a Leppel és a Crüe-vel együtt nyomatni a rockot", lelkendezett Michael Starr, azaz Ralph Saenz a Steel Pantherből. „Az egész év legjobb csomagja lesz ez, már csak meg kell tanulnunk hozzá az új lemezünk dalait..."

A jegyek szeptember 2-ától kaphatóak. Aki menni akar, ne várjon sokat a vásárlással, mert ezek a koncertek garantáltan gyorsan teltházassá válnak majd.

 

 

 

Hozzászólások 

 
+1 #1 Mr. Cool 2011-08-30 12:48
Def Leppard: "nem tartozunk a szörnyű hajbandák közé". Azért turnézik a Mötley Crüeval :D Mi van, egyedül már nem tudnak összehozni egy turnét?
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

The Treatment - Budapest, Petőfi Csarnok, 2014. június 11.

 

Leander Rising - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2013. február 7.

 

Roger Waters - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2011. június 22.

 

Paul Gilbert - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 29.

 

Watch My Dying - Budapest, Süss Fel Nap, 2005. február 8.