Shock!

április 30.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

De La Tierra: latino metal Andreas Kissertől

0919dltNovemberben, vagyis nem sokkal az új Sepultura album megjelenése után újabb lemezzel jelentkezik Andreas Kisser: a De La Tierra, azaz DLT debütáló anyaga a Warner gondozásában jelenik meg, és Latin-Amerikában komoly sikert várnak tőle a készítők.

A De La Tierrában három, a Sepuhoz hasonlóan dél-amerikai banda muzsikusa játszik Andreasszal: a Maná dobosa, Alex González, a Los Fabulosos Cadillacs basszere, Flavio Cianciarulo, illetve a D-Mentéből és az A.N.I.M.A.L.-ból ismert Andrés Giménez gitáros. Emellett mind a négyen énekelnek is a spanyol nyelvű dalokban. A banda nevét viselő első lemez producere és hangmérnöke Stanley Soares volt, és részletekben készült el Sao Paulóban, Guadalajarában, Buenos Airesben és Los Angelesben.

„Mióta Maxszel zenéltem, ez az első alkalom, hogy egy másik gitárossal együtt játszom", mondta a projektről korábban Kisser. „Jó hosszú idő eltelt azóta, és nem egyszerű egymás mellé helyezni a gitárokat. Ehhez elég jól kell ismerned a másikat, és Andrésszel eddig nem játszottunk még olyan sokat együtt, de ennek ellenére nagyon jól össze tudtuk rakni a hangszerelést, és tényleg zenekarként szólunk. Óriási zenész ő is, és a többiek is. A nyelvre tekintet nélkül, az egész világon játszani szeretnénk. A Rammstein úgy lett sikeres, hogy a saját anyanyelvükön, németül énekelnek, és mégis a világ minden táján hatalmas tömegek kíváncsiak rájuk. Szerintem a De La Tierrának is van esélye erre, mármint hogy olyan zenét játsszunk, ami lebontja a nyelvi korlátokat. Elsősorban spanyolul nyomjuk, de lesznek portugál részek is, ami lehetőség arra, hogy Brazíliát összekössük Latin-Amerika többi országával."

 

Hozzászólások 

 
+2 #1 Sárvári Gábor 2013-09-19 14:31
Jó lesz!
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Red Dragon Cartel - Budapest, A38, 2014. május 5.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Destruction - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 11.