Shock!

március 29.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Vincent vendégeskedésével jön Corey Taylor és Ellefson új kedvenceinek lemeze

0330gdDavid Vincent, a Morbid Angel ismét csak egykori frontembere is vendégszerepel a Des Moines-i Green Death új lemezén. A szóban forgó szám máris meghallgatható az április 1-jén érkező Manufacturing Evil albumról.

David Ellefson, a Megadeth basszere viszi azt az EMP labelt a Megaforce kiadón belül, amelynek gondozásában a héten megjelenik a Green Death új, sorrendben harmadik nagylemeze. A thrasherek anyagának címe Manufacturing Evil, és a Gates Of Hell dalban a mostanában countrys vonalon nyomuló David Vincent is vendégénekel. Ez alább máris meghallgatható.

A több mint egy évtizede együtt játszó, az amerikai Közép-Nyugaton erős klubbandának számító zenekar tagjai Sol Bales énekes, Ryan Berrier dobos, Erich Tran és Mark Reinking gitárosok, illetve Parker Willis, akiket maga Corey Taylor ajánlott Ellefson figyelmébe a tavalyi Knotfest után. „Amint meghallottam őket, tudtam, hogy ezek a srácok valami mást csinálnak”, mondja Junior. „Az egyik oldalon mindenképpen a klasszikus thrashben gyökerezik, amit csinálnak, de közben tágítják is a metal kereteit. Tényleg van bennük valami különleges. Ez egy csodálatos, progresszív zenekar remek munkamorállal. Nem is volt kérdés, hogy leszerződtetem őket.”

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

The Winery Dogs - Budapest, Barba Negra Music Club, 2016. február 17.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2012. július 11.

 

Nitzer Ebb - Budapest, Dürer Kert, 2011. május 1.

 

Mercenary - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.

 

Wisdom - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.