Shock!

április 28.
vasárnap
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

David Silveria biztos nem tér vissza a Kornba

Brian „Head” Welch gitáros gyakorlatilag a Korn teljes idén nyári európai fesztiválturnéján részt vesz, és a bandából annak idején megtérése miatt távozott muzsikus ma már egy amerikai turnét és a közös stúdiózást sem zárja ki. Az azonban a jelen állás szerint elképzelhetetlen, hogy a banda eredeti dobosa, David Silveria is visszatérjen a fedélzetre.

„Nincs”, válaszolta Head a Media Mikes azon kérdésére, amely azt firtatta, van-e esély arra, hogy esetleg David Silveria, a Korn eredeti dobosa (a képen) is újra csatlakozzon a csapathoz. „David mondott pár tényleg őrületes dolgot személyes dolgokról a sajtóban, és nincs olyan állapotban sem, hogy az emberek különösebben szeretnének a társaságában lenni. Ez még azelőtt történt, hogy én beszéltem volna a többiekkel, de úgy gondolom, a dolgok, amiket mondott, tényleg súlyosak voltak. Persze nagyon sokáig zenélt ő is a csapatban, szóval hosszabb távon nem tudom, mi lesz, de most biztosan nem fog megtörténni a dolog.”

Head továbbra sem zárja ki, hogy ismét teljes állásban csatlakozzon a Kornhoz. „Most lassan haladunk előre, nem akarunk elsietni semmit, és abban sem vagyunk biztosak, meddig akarjuk eljuttatni ezt az egészet. Bármi lehetséges, de óvatosan állunk mindenhez, és nem akarunk gyorsítani, nehogy valami történjen. És ha ismét teljes állásban csatlakoznék a Kornhoz, akkor is megtartanám magamnak a Love And Death-et.”

Ami Silveriát illeti, a dobost a TMZ bulvárportál értesülései szerint épp most ítélték három év próbára bocsátásra, miután tavaly márciusban gyógyszerek hatása alatt vezetett, és ebben az állapotában összeütközött egy másik autóval. David jelenleg egy Infinika nevű projektben zenél, és vendéglátóipari egységeket üzemeltet.

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Voivod - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Riverside - Budapest, Diesel Klub, 2011. május 6.

 

Helloween - Budapest, Petőfi Csarnok, 2010. november 28.

 

ZZ Top - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2009. október 15.

 

Wisdom - Budapest, Sziget fesztivál, 2007. augusztus 14.

 

Wackor - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.