Shock!

április 16.
kedd
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dave megbízható barát volt a magánéletben, illetve megbízható zenész úgy a színpadon, mint a stúdióban”

Szűkszavú közleményben búcsúzott el egykori dobosától a Judas Priest. Dave Holland 69 évesen, a múlt héten hunyt el Spanyolországban.

0414jp3

Szexuális bűncselekménye és börtönbüntetése miatt a Judas Priest érthetően nem nagyon hangoztatta az elmúlt időszakban, hogy legsikeresebb korszakukban egy bizonyos Dave Holland dobolt náluk, ám a Firepower című új album márciusi megjelenésére készülő csapat azért szerencsére nem próbál úgy tenni, mintha a múlt meg sem történt volna. „Sajnálattal értesültünk Dave Holland távozásáról", áll a zenekar közleményében. „A zenekarral való munkája utáni tettei ellenére a vele töltött éveink a csapat legproduktívabb, legsikeresebb időszakai közé tartoztak, és már csak ezért is hiányozni fog."

Szintén közleményben búcsúztatta volt zenésztársát a Priestből 2011 tavaszán kilépett K.K. Downing. „Mély sajnálattal kell beletörődnöm Dave Holland hirtelen és váratlan halálába. Dave megbízható barát volt a magánéletben, illetve megbízható zenész úgy a színpadon, mint a stúdióban. Mindig jó szívvel gondolok vissza a számtalan közösen lejátszott koncertre, a közösen készített lemezekre, és mindig hálás leszek neki mindazért, amit kitörölhetetlenül hozzátett a Judas Priesthez. Őszinte részvétem a szeretteinek, családjának és barátainak, illetve a rajongóknak is, akik olyannyira értékelték Dave zenei tehetségét és élete munkáját."

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Hozzászólások

Galériák

 

Devin Townsend Project - Budapest, Barba Negra Music Club, 2015. március 12.

 

Fates Warning - Budapest, A38, 2013. október 16.

 

Suicidal Tendencies - Budapest, Zöld Pardon, 2013. július 9.

 

Whitesnake - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. július 13.

 

Magma Rise - Budapest, Club 202, 2011. május 11.

 

Symphony X - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 14.