Shock!

április 18.
csütörtök
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

Dark Tranquillity, Agnostic Front, Végbélszakadás és még sokan mások a Rockmaratonon

Utolsó előtti bejelentéshez érkezett a Rockmaraton: érkezik jövő nyáron a fesztiválra a Dark Tranquillity, az Agnostic Front és a Eskimo Callboy és újabb tizenkét hazai csapat.

0713dt

Jövő július 6-11. között ezúttal is a dunaújvárosi Szalki-sziget ad otthont a Rockmaratonnak, amelyre új adagnyi fellépőt jelentettek be a szervezők. Idén harminc éves a svéd melodikus death metal egyik alapvetése, a Dark Tranquillity – a korábban két svéd Grammy-díjra is jelölt ötösfogat ismét bizonyíthatja, hogy a göteborgi virtus mit sem kopik az évek során. Egy tízessel fejeli meg Mikael Stannéék korát a New York-i hardcore legenda – a koncertek vehemenciája bizony az Agnostic Front esetében sem összevethető az évekkel, novemberben új albumot is kidobtak, nincs lazsálás! Az Eskimo Callboy is a közelmúltban jelentkezett új lemezzel – a német metalcore csapat biztosan hoz új dalokat is magával jövő júliusban. A hazai névsor az utolsó tizenkét bandával majdnem teljes: Angertea, Alcohol, At Night I Fly, Athame, Bajnoq, God Shaped Devil, Macskanadrág, Needless, Paddy and The Rats, Plasticocean, Tiansen, Végbélszakadás.

A korábban bejelentett fellépők között olyanokat találunk, mint az Accept, a Destruction, a Sodom, a Discharge, a Beast In Black, a Chelsea Grin, a Rotting Christ, a Rise Of The Northstar, a Suicidal Angels, a Týr, az Ensiferum, a Kataklysm, a Crystal Lake, a Wolfbrigade, a Get The Shot, a Cockney Rejects, az Acidez, az Aephanemer, a Within Destruction vagy a Harakiri For The Sky. A nemzetközi szereplők mellett a hazai mezőnyt az Angerseed, a Csók és Könny, a Dalriada, a Dying Wish, a Hortobágy Hardcore Crew, a Mytra, a Pocket Fox, a Reason, a Room Of The Mad Robots, a Térkövön Sült Lángos, a Vile Disgust, az A.M.D., az Ann My Guard, az Atomic, a Gutted, a Leander Kills, a New Friend Request, a Perfect Symmetry, a Slowmesh, a The Hellfreaks, a Zorall, az Archaic, a Bornholm, a Burnout, a Cadaveres, a Counter Clockwise, a Depresszió, a Divided, a Don Gatto, a Dorothy, a Dreamgrave, a Jack, a Harmed, a Krampüs, a Lord, a Lost Continent, a Moby Dick, a Mudfield, a Nemecsek, az Omega Diatribe, a P. Box, a Paediatrician, a Phrenia, a Prosectura, a Road, a Rózsaszín Pittbull, a Samas, a Sear Bliss, a Shapat Terror, a Tales of Evening, a Tisztán a cél felé, a Watch My Dying, az As Karma Brings, a Down For Whatever, a Hatvan City Hard Core, a Lazarvs, a Nest Of Plagues, az Over My Dawn, a Petofi, a Red Swamp, a Slytract, a Subcortic, a Téveszme, a Christian Epidemic, a Dystopia, a FamineHill, a Hétköznapi Csalódások, az Isatha, a Magma Rise, a Lochnesz, a Phrenesis, a Sniffyction, a The Wedding At The Slaughterhouse és a Wall Of Sleep képviseli. Bérlet 16.990 forintért váltható.

 

Hozzászólások 

 
#2 Tulus 2019-12-13 14:07
Végbélszakadás? Szerintem valamilyen kifinomult, jazz/blues hatású zenét játszhatnak :)
Idézet
 
 
#1 homme 2019-12-12 16:29
Végbélszakadás. Nincs több kérdésem
Idézet
 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Slipknot - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2015. február 5.

 

Within Temptation - Budapest, PeCsa Music Hall, 2014. március 14.

 

Lillian Axe - Budapest, Club 202, 2012. szeptember 12.

 

Orphaned Land - Budapest, Diesel Klub, 2010. november 21.

 

Solar Scream - Budapest, Dürer Kert, 2010. november 6.

 

Watch My Dying - Budapest, Kultiplex, 2007. július 11.