Shock!

április 19.
péntek
Betűméret
  • Betűméret növelés
  • Alap betűméret
  • Betűméret csökkentés

„Dalokról van szó, nem öncélú gitártekerésről"

Nyilvános a Creed és Alter Bridge gitáros Mark Tremonti tavasz végére, nyár elejére várható első szólólemeze, az All I Was borítója. Egy friss interjúban a muzsikus ismét leszögezte: a lemez gitárcentrikus, de senki se számítson tőle szólómániákus hangszeres bemutatókra.

„Dalszerző vagyok, így rengeteg elfekvő témám van, amik soha nem kerülnek napvilágra, hacsak nem kezdek velük valamit", magyarázta az IHeartGuitarBlognak Tremonti. „A lemez dallamközpontú, tehát alapvetően dalokról van szó, nem pedig a tekerés öröméért való tekerésről. Vagyis nem instrumentális gitárlemezben, hanem rocklemezben gondolkodtam. Nyilván vannak rajta tekerős szólók, de ízesebbek is akadnak. Az album amúgy keményebb, súlyosabb, mint amit eddig csináltam, és a szólók is ehhez illeszkednek, de nem kell tappingelésre vagy hasonlókra számítani."

Tremonti tavaly jelentette be, hogy szólóalbumon dolgozik, amit egyből metalosabbnak, sőt, thrashesebbnek ígért, mint a Creed és az Alter Bridge. Az All I Was lemezen Eric Friedman gitáros/basszer és Garrett Whitlock dobos segítik Markot, jelenleg már csak a maszterelés van hátra Ted Jensennel. Az anyagra olyan dalok kerülnek majd fel, mint az All I Was, a Brains, a So You're Afraid, a You Waste Your Time, a Decay, a New Way Out, a Leave It Alone, a Wish You Well, a Don't Claim, a Proof, a Gone, az All That I Got, a Giving Up és a Doesn't Matter.

Címkék:

 

Szóljon hozzá!


Hirdetés

Kereső

Friss

Hozzászólások

Galériák

 

Deep Purple - Budapest, Papp László Budapest Sportaréna, 2014. február 17.

 

Perfect Symmetry - Budapest, Club 202, 2013. október 23.

 

Uriah Heep - Budapest, PeCsa Music Hall, 2013. szeptember 21.

 

Overkill - Budapest, Petőfi Csarnok, 2011. március 11.

 

Wendigo - Budapest, Petőfi Csarnok, 2008. október 31.

 

Watch My Dying - Gödöllő, Trafó, 2003. május 23.